Hela min kropp är en enda stor skål med gröt. Min hjärna, min magkänsla, mina knä. Jag börjar bli orolig att jag blivit utbränd igen. Ska till min läkare den 5e men jag måste få prata med en läkare innan. Jag hatar att min hjärna inte vill göra som jag. Jag älskar ju mitt jobb. Varför blir jag då så utmattad?

När det gäller viktminskningen så har jag inte räknat några smartpoints de senaste veckorna. Jag orkar bara inte..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens lunch består av pasta med grönsaksgryta och en macka.
6 smartpoints blir det 😊

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR mitt jobb. När jag ska gå till mitt jobb känner jag mig i stort sett alltid glad. Att ta hand om människor och se till att dom har det bra brinner jag för.
Men det blir många steg varje arbetspass. Det viktigaste då är att dricka vatten!!
Jag märker direkt om jag inte druckit tillräckligt. Då blir jag trött och hängig. Mat klarar jag mig utan då det inte finns tid att ta rast men vattnet måste jag ha.

Likes

Comments

Vägningen i morse visade 90.9 kg.  Alltså har 1.4 av 3 försvunnit igen!
Tänk vad godis gör med kroppen. Jag känner av min ångest väldigt mycket idag och hoppas att det går över snart. 

Min ena lilla prinsessa

Likes

Comments

Godmorgon. Här sitter jag i solstolen och laddar inför dagens promenad. Det blir ingen jättelång eftersom jag jobbar ikväll och jag får så lätt ont i fötterna. Frukosten är intagen Och gick på 9 smartpoints. Jag visar mer specifikt sen.
Men först.. Lite sol!

Likes

Comments

Jupp.. Jag hade rätt. Denna veckans frossande resulterade i viktökning.  Jag vägde in mig på 92.2 vilket är en viktökning på 3 kilo på EN vecka!

Idag har jag börjat räkna mina smartpoints igen och tänker starta om. Nu kör vi!

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag vabbat och själv varit hängig så jag har faktiskt inte räknat smartpoints eller rört mig särskilt mycket. Jag har inte heller vägt mig någon av dagarna så det blir spännande imorgon. Jag tror jag har gått upp något kilo faktiskt.  Vi får se imorgon bitti när jag väger mig helt enkelt. Det gäller att inte tappa lusten om den visar en tråkig siffra.

Nu är det sovdags. 
Kärlek. Tesse

Jag 90kg.

Likes

Comments

Hallojsan!

Jag heter Terese och är 31 år gammal. Jag bor med min dotter som är 9 år gammal. Jag jobbar som undersköterska och ÄLSKAR mitt jobb.

På fritiden håller jag gärna på i min lilla trädgård eller hoppar studsmatta med J (dottern).

Så varför startar jag denna blogg? Jo, jag har varit överviktigt så länge jag minns. Mer eller mindre hela mitt liv alltså. Men nu har jag bestämt mig. Nu ska jag bli hälsosam. Jag ska börjar träna, äta bra och vara mer aktiv i min vardag. Jag gör dock inte bara detta för mig själv, jag gör det också för att inte vilseleda min dotter in på samma onyttig livsstil som jag själv har levat alla dessa år. Jag vill lära henne att leva på rätt sätt.

Vad gick fel? När jag var 15 år gammal fick jag en sjukdom som heter Wegners grannulomatos (GPA). Jag fick genast börja med bl.a. cellgifter och kortison. Sjukdomen är kronisk men kan oftast hållas i schack med rätt medicin. Iallafall om man har den graden jag har. Sjukdomen visar sig genom att jag har en kronisk inflammation i kapillärerna i kroppen. Jag har det fokuserat i näsa och hals, vilket innebär att jag har lite tajta luftrör då och då och hostar dagligen. Detta gör såklart att det kan vara lite svårt med träningen och tidiga morgnar innan man kommit igång. Jag har också diagnosen GAD som är en typ av oro och ångest som jag har konstant. Detta har nog kommit pga att jag har haft mycket problem med andningen.


Men.. nu har jag bestämt mig för att ta tag i detta och till min hjälp har jag tagit Viktväktarna. Jag har redan tjuvstartat och gått ner från 103.8 till 89.2. Jag har ingen målvikt utan tänker köra tills jag känner mig nöjd och trygg med min kropp.


Hoppas du vill hänga med på min resa och kanske kan vi peppa och inspirera varandra?


Kärlek. Tesse

Likes

Comments