Vi fick oss en liten surprise


God morgon!

Här är klockan snart 11 men jag har varit vaken sen 4 när tupparna i området började gala, har inte kunnat somna om sen dess. Jag sov typ ingenting natten mellan måndag och tisdag, knappt någonting på planet hit, och vi somnade vid tolv inatt. Får försöka sova på stranden idag.

Det är än så länge 30 grader och klarblå himmel. Och sjukt fuktigt! Jag tycker om när det är lite torrare, man blir så himla klibbig när det är fuktigt. Men vill man åka vid den här tiden på året så är det bara att gilla läget!

Det blev inget födelsedagsfirande igår. Vi landade vid 18.20 och sen tar det evigheter att gå igenom kontroller här. Den här gången kollade de tempen på oss alla med anledning av coronaviruset skulle jag gissa. Sen ställs det tusen frågor på flera olika ställen, och väskor ska scannas osv. Så vi var nog inte på plats på vårt guesthouse förrän vid 21.30-22.00 och det ligger väldigt nära flygplatsen. Och där fick vi oss en liten surprise, haha! Det såg inte riktigt ut som vi hade tänkt oss. Vi hade t.o.m blivit uppgraderade till ett större rum men vi bor extremt litet. Undrar då hur de andra rummen ser ut! Och standarden är inte så hög kan jag tala om, men vi vänjer oss snabbt så nu är vi helt OK med att bo här. Redan imorgon checkar vi ut och kommer bo lite finare i 2 dagar. Vi vilade bara en stund i våra sängar sen och begav vi oss ut för att köpa vatten och mat. Vi käkade utanför vårt rum och sen däckade vi ganska snabbt.

Nu håller vi på att göra oss klara beachen. Vi ska till favoriten idag, Pigeon Point. Ska bli underbart att gå bland palmerna där och bada i det turkosa vattnet!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar