Sunset i Torekov


Mellan Hallands väderö och middagen på Fiskhuset för några veckor sen så gick vi runt lite i Torekov. Kollade lite i affärer och gick en bit längs vattnet.

Sen gick vi och åt och efter det parkerade vi oss på en bänk med bästa utsikt och väntade på solnedgången. Vi var lite tidiga och det hann tyvärr börja regna innan det var dags. Men vi ville inte lämna våra platser ifall någon skulle sno dom, så vi satt kvar på bänken och blev blöta. Som tur var så drog det förbi ganska snabbt och vi kunde sen njuta fullt ut av solnedgången.


Och vi blev inte besvikna, det var så fint!


När solen gått ner hann vi ner och köpa glass innan glasskiosken stängde. Det blev en kula med choklad och en med hallon/lakrits, ganska standard för min del. Men gott var det!


Sen gick vi mot hamnen där vi parkerat bilen. Det var väldigt fint där också. Och efter det åkte vi hem och lämnade Torekov för den här sommaren.


#bestofnouw

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Vackra bilder! Det är rätt mysigt där, besökte Torekov i mars när jag hälsade på en väninna i Ängelholm. Solen sken då och vi strosade runt, var dock inget öppet mer än en ICA-butik.
nouw.com/liilah
Paulina,
Åhh vad fint! 😍
paulinageidenmark.devote.se
evelinarou
evelinarou,
Men wow vilka mysiga bilder! <3
nouw.com/evelinarou
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså alla bilder, WOW så otroligt vackert! Älskar ju solnedgångar också 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom