Sen sist


Det här inlägget skulle jag egentligen postat igår. Det låg i utkastet hela dagen och jag glömde bort att publicera det så det får komma upp nu istället :)

Jag tänkte berätta för er vad jag gjort sen sist. Egentligen har det inte hänt så mycket.

Men i tisdags lyssnade jag iaf nästan hela dagen på Attract money meditation och letade i skåp, garderober och förråd för att hitta saker att sälja. Varför jag är så desperat efter pengar just nu kan jag förklara i ett annat inlägg.

Onsdagen gick också åt till detta och det är helt sjukt egentligen hur mycket kläder jag faktiskt har att sälja! Jag har hittat allt möjligt. Tröjor, koftor, linnen, byxor, shorts, klänningar, kjolar, flera jackor och skor, en taklampa, bord, muggar, kameror och dyra kökshandtag som jag köpt för längesen men efter ett tag ångrat att jag köpt (hade helt glömt bort dem). Så förhoppningsvis ska jag kunna få ihop lite dineros av det.

I torsdags var kusinen från Malmö och hennes mamma här uppe och hälsade på farmor. Efter det blev de bjudna på middag hos mina föräldrar. Jag och min syster var också med. Där blev det paj gånger 3 (laxpaj, köttfärspaj och äppelpaj), riktigt goda var dom!


I fredags minns jag knappt vad jag gjorde på dagen men på kvällen kom min syster hit och vi åt middag, klippte mina katters klor (jag måste ha hjälp för att göra det på mina vildar), kollade på film och slängde i oss lite godis.


I lördags var en lugn dag. Och en riktigt varm sådan! Vi hade 22 grader. Jag satt på balkongen och mös ett bra tag, det var så skönt! 😍 På kvällen kom min syster igen. Vi åt och såg ännu en film.

Igår sökte jag jobb en del av dagen och satt på balkongen en bra stund. Att solen kan vara så himla varm fortfarande trots att vi är inne i oktober! På kvällen kom min syster och en kompis. Vi hade lite saker att diskutera.

Lite städning, rensning och organisering i samband med att jag letat efter grejer att sälja har det med blivit. Jag har också sett ett par filmer själv. Annars tror jag inte det hänt så mycket mer. Men det har bara varit skönt! 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar