Min lugna helg i bilder


Det har varit en väldigt lugn vecka, och helgen var verkligen inget undantag men jag tänkte ändå köra en Min helg i bilder.

Fredag

Fredagen började jag med lite städ och diskning. Sen gjorde jag en god köttfärssås och försökte vädra igenom hela lägenheten för att få bort matosen, men det gick sådär. Men jag tog iallafall en dusch för att bli av med matdoften från mig själv. På kvällen gick jag hem till Ellen där hon bjöd på en god soppa och bröd. Och sen såg vi en komedi på Cmore som hette The House. Den var helt okej för att vara en sån film, även om den var lite överdriven ibland haha!


Lördag

På lördagen blev jag väckt av att Disco kom och la sig bredvid mig på kudden. Och tur var väl det för klockan var halv elva, och jag hade troligtvis sovit ännu längre om inte han hade väckt mig. Det var längesen jag sov så länge. Sen hade jag lite gos med Boobie i schäslongen. Och jag kommer ärligt inte ihåg vad jag gjorde mer den dagen. Men förmodligen inget vettigt. Jag såg iallafall en väldigt fin pastellig solnedgång på kvällen.


Söndag

Igår var det tvättdag (så även idag). Det var sjukt molnigt ute, men jag tror inte det kom en enda droppe regn.

Jag åt falafel, bulgur och sallad till middag och på kvällen åt jag mackor med jordnötssmör, hallonsylt, banan och chiafrön. Det var så gott! Och emellan mina måltider och tvättar gjorde jag heller inget vettigt.


Alltså fy vilken tråkig helg haha! Skärpning till nästa, Teresa! 👈


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar