Hjärnan går på högvarv


Nånting har hänt med mig den senaste veckan. Kanske beror det vädret. Kanske beror det på något annat, jag vet inte.

Jag är så rastlös att jag inte vet var jag ska bli av. Det måste hända något! Gärna nu, men helst igår! Och jag vet egentligen inte vad jag vill ska hända men det måste bli en förändring av något slag. Jag håller på att bli knäpp!

Jag vill hitta på så mycket saker. Längtan efter en resa är enorm. Jag behöver nya upplevelser! Bara att åka iväg nånstans och göra något utanför Kristianstad funkar för stunden, men är inte tillräckligt. Gå på bio, gå ut och äta osv är också bra grejer men jag vill göra mer! Jag behöver riktiga upplevelser. Så ofta som möjligt!

Jag vill riva ut alla mina kläder och köpa nytt, jag vill riva ut mitt kök och köpa nytt, jag vill köpa en annan lägenhet, jag vill flytta härifrån, jag vill resa, jag vill ha ett jobb, jag behöver något nytt!

Och samtidigt går min hjärna på högvarv. Det är tankeverksamhet från morgon till kväll/natt. Och det är aldrig en ren tanke, utan det är hundra stycken samtidigt. Jag sprutar ut idéer och försöker skriva ner dem för att inte glömma bort dem. Men jag hinner inte ens skriva ner dem för jag kan inte tänka klart en tanke förrän nästa idé dyker upp, och då har jag redan glömt bort den första idén jag hade. Det är svårt bara att skriva det här inlägget så att ni ska förstå vad jag menar. Jag är all over the place med mina tankar. Jag behöver lugna ner mig några gram! Min hjärna är överhettad. Jag kan inte riktigt slappna av och bara vara, jag är uppskruvad hela tiden. Inte ens sitta på balkongen i solen har hjälpt. Jag brukar alltid kunna slappna av där, men det går inte nu.

Det är kanske på grund av det här röriga i hjärnan som jag nu ligger här nästan halv fem på morgonen och inte kan sova. Jag känner ju hur trött jag är egentligen. Ska försöka slappna av nu och bara tänka på att andas så kanske jag kan somna sen.

Har ni också blivit knasiga av vårvädret (eller vad det nu är för något) den senaste tiden, eller är det bara jag?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar