En lång söndag


Igår blev det en heldag med Ellen och mamma. Mamma skulle egentligen hämta mig vid 9.15 för vi skulle hämta Ellen på Sturup men flyget var försenat så hon hämtade mig inte förrän 10.30.


Vi hämtade Ellen och sen hade vi bestämt att vi skulle till Ohlssons basar i Ystad. Jag och Ellen har aldrig varit där innan. De hade väldigt fina saker iallafall! Mycket inredning, köksgrejer och lampor, leksaker, sommargrejer och utemöbler. Men det blev inget köpt för mig. Bara en ny glass från Magnum som jag aldrig sett innan. En brownie i botten, ovanpå vaniljglass med kola och sen var allt doppat i choklad. Den var inte god. Brownien smakade inte brownie. Den var mycket hårdare, som en kaka eller ett kex nästan. Och jag gillar ju inte kola så mycket men det går ner ibland. Dock var den inte heller god! Och jag älskar ju choklad men det blev faktiskt lite för mycket chokladsmak även för mig. Den var verkligen ingen höjdare, den får 1/5 av mig!

Sen åkte vi vidare till Bo Ohlson i Tomelilla och gick där ett tag. Jag tänkte se om där fanns någon bra matta till balkongen men hittade ingen fin.


Efter det var vi hungriga så vi åkte till torget i Tomelilla och åt räkchips och tre små rätter på Thai Garden. Friterade räkor med sötsur sås, kyckling och grönsaker i röd curry, och biff med grönsaker. Jag älskar röd curry så det var riktigt gott! Biffen var inte så god så jag åt bara grönsakerna. Räkorna var goda men jag tyckte det var för mycket ingefära i såsen. Jag är inte så förtjust i ingefära, tycker det smakar diskmedel.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa där Ellen hade både sin bil och sin katt som bott där när hon varit borta. Där såg vi bland annat Wine Country på Netflix. Den var inte bra. Det känns som att den inte hade nån poäng. Och den var inte ens rolig.

Vid halv tolv var jag hemma igen och slängde mig direkt i bingen.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men oj vilken fullspäckad dag! Synd att du inte hittade någon matta vännen! Hoppas du får en bra tisdag, kram kraaaammmm <333
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja det var synd. Tack, detsamma!
nouw.com/tessbjork