9 bra filmer på Cmore


Get Out, Skräck

En sån här typ av skräckfilm skulle jag i normala fall inte gilla eftersom den är lite märklig och speciell, men jag tycker faktiskt att den här filmen är bra!

Chris, en ung svart fotograf, ska besöka sin vita flickvän Roses familj på deras lantgods. Först tror han att familjen uppträder lite märkligt på grund av hans hudfärg, men snart upptäcker han väldigt konstiga saker i deras hus.


Hypnotisören, Kriminalthriller

Den här filmen såg jag för flera år sedan (och jag har inte läst boken) så jag minns inte så mycket av den, jag minns bara att jag tyckte den var bra.

Tre personer i en familj i Stockholm blir brutalt mördade men deras 15-årige son överlever, svårt traumatiserad. Det är omöjligt att förhöra pojken och hans äldre syster är spårlöst försvunnen. Polisen ber hypnotisören Erik att hjälpa till med utredningen.


Solsidan, komedi

Serien blev film. Jag tycker att de flesta serier som blir film är dåliga. De gör sig oftast bäst som just serier. Så jag hade inga jätteförväntningar på den här filmen men jag tycker faktiskt att den var bra!


The Accountant, Actionthriller

"The Accountant" är Christian Wolff, ett matematiskt geni som har mer gemensamt med siffror än människor. Han frilansar som revisor åt farliga kriminella organisationer men när myndigheterna är honom på spåren tar han sig an en mer hederlig klient - ett techföretag där en ung revisor upptäckt en avvikelse som gäller miljoner dollar. Men när Christian närmar sig sanningen ökar antalet döda.


Split, Skräckthriller

Kevin (James McAvoy) är psykiskt sjuk och har 23 helt olika personligheter som identifierats av hans läkare. Inom honom finns en turordning om vem som har kontroll över kroppen och när det är "Dennis" tur, kidnappar han tre tonårsflickor och låser in dem för ett särskilt ändamål, åt en hittills okänd 24:e personlighet.


This Means War, Actionkomedi

CIA-agenterna FDR och Tuck har jobbat ihop på farliga uppdrag och är bästa vänner. Men så råkar de falla för samma tjej, och blir plötsligt bittra rivaler. De använder sig av högteknologi och alla tänkbara trick för att vinna hennes gunst, och ännu rörigare blir det när en gammal fiende dyker upp.


Snatched, Komedi

Emily blir dumpad av sin pojkvän precis innan de ska åka till Ecuador på en efterlängtad exotisk semester. I stället övertalar hon sin mycket försiktiga mamma Linda att hänga med på resan, som kommer att bli full av överraskningar och strapatser.


Logan Lucky, Actionkomedi

De otursförföljda bröderna Logan bestämmer sig för att ändra familjelyckan och genomföra årtiondets kupp under en av de största NASCAR-tävlingarna, Coca Cola 600-racet i North Carolina. Det gäller bara att vara smart nog, hålla nerverna i styr och få med sig de rätta kumpanerna, som sprängexperten Joe Bang och syrran. Jag älskar såna här filmer!


Winchester, Skräck

Filmen tar oss med till det verkliga Winchester House, en gigantisk viktioriansk byggnad med sju våningar och 160 rum i San José, Kalifornien. Året är 1906 när en läkare får i uppdrag att utreda tillståndet för Sarah Winchester, stenrik arvtagerska till den kände vapenfabrikören. Hon bygger ständigt till nya rum till huset som hon tror huserar vålnaderna efter de som dödats av familjens vapen.

En skräckfilm som på något vis inte känns riktigt lika skrämmande som en skräckfilm, trots att den är baserad på verkliga händelser. Men den är ändå bra och lite skrämmande iaf.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar