24 BRA SERIER PÅ NETFLIX

Komedi

Arrested development

Arrested Development är helt klart en av mina favoritkomediserier! Har ni inte sett den än så måste ni se den NU! Arrested Development handlar om den dysfunktionella familjen Bluth vars patriark, George Senior, i det första avsnittet blir arresterad för att ha förskingrat från familjeföretaget Bluth Company.


Girlboss

Girlboss är en serie som bygger på Sophia Amrusos bästsäljande memoarer, och handlar om en ung kvinna som lyckas starta en nätbutik mot alla odds.


That 70's show

När jag gick på högstadiet så såg den här serien varje måndag till fredag när jag kom hem efter skolan. Jag tyckte den var så bra! Och i somras såg jag om hela serien. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den så här många år senare - men jo, jag tycker fortfarande om den här serien!


Trailer Park Boys

Det här är också en av mina favorit komediserier. Och jag kan inte fatta att jag inte visste att den fanns förrän i somras, den är ju så bra! Trailer Park Boys handlar om några kriminella vänner som bor i en trailer park i Kanada. De åker in och ut ur fängelse och följs av ett dokumentärteam som filmar allt de gör och säger på området.


Friends From College

Lisa och Ethan flyttar till New York, återupptar kontakten med gamla vänner från college och upptäcker att vissa hemligheter är svårare att bevara än andra.


New Girl

Jag tror ni alla känner till den här serien. Om inte, så handlar den om Jess som är på väg tillbaka från ett brustet förhållande och flyttar in med tre singelkillar som alla är redo att hjälpa henne förstå världen.


On My Block

När fyra gatusmarta och roliga tonåringar börjar på high school i ett tufft område i Los Angeles sätts den livslånga vänskapen på prov.


Family Guy

Den här serien känner ni nog också till. Det är en väldigt bra komediserie, tycker jag iaf :)


Everything Sucks

Året är 1996 i den sömniga staden Boring där de missanpassade i skolans AV- och dramaklubbar försöker komma underfund med livet som tonåring i videobanspelarens era. Jag tycker det är extra kul att den här serien utspelar sig på 90-talet 😊


Insatiable

Patty är en tonåring som var överviktig och mobbad som tonåring. Efter att ha varit på en flytande kost i 3 månader är hon nu smal och söker hämnd på sina mobbare. Hon får hjälp av Bob, en föraktad och missnöjd civil advokat, som inte har någon aning om vad hon ska släppa lös på världen. Den här serien blir aldrig tråkig, det händer saker (många oväntade) i den hela tiden.

Thriller

Elite

Det här är faktiskt en spansk serie. Jag brukar inte se på serier som inte är svenska eller engelska för jag tycker inte man får samma känsla när man inte förstår språket de talar. Men jag blev ändå lockad av den här serien när jag såg trailern på den och jag tycker den är väldigt bra! När tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv spansk privatskola leder krocken mellan dem och de rika eleverna till mord.


The Sinner

Den här serien är väldigt spännande måste jag säga! The Sinner handlar om Cora, som utan förvarning hugger ihjäl en man på stranden när hon är där med sin familj och har själv ingen aning om varför hon gjort det. 


You

Joe fastnar direkt för Beck, men det som först verkar vara en oskyldig och charmig förälskelse går snabbt över till besatthet. Med hjälp av internet och sociala medier börjar han göra allt för att komma nära henne och röjer tyst och metodiskt bort varje hinder och person i vägen. Det här är också en väldigt spännande serie! Och jag gillar att man får se det hela från Joes perspektiv, hur han tänker och varför han gör som han gör. Det är inte ofta man får följa "the bad guy" på det viset.


Dirty John

Trots familjens invändningar faller den välbärgade inredningsarkitekten Debra Newell handlöst för John Meehan, och de båda inleder en kärleksaffär. Den här serien är baserad på verkliga händelser. Jag var lite skeptisk under de två första avsnitten. Dels så tycker jag att vissa karaktärer är lite överdrivna och hela serien kändes lite B till en början. Men den blev bättre och mer intressant när man fick veta lite mer historia bakom allt som händer i nutid.


Guilt

Både polisen och skvallerpressen har siktet inställt på en amerikansk student i London efter att en vild natt slutar med att hennes rumskamrat blir brutalt mördad.


Pretty Little Liars

Utan sin försvunna ledare svetsas fyra tidigare nära skolkamrater samman när en utpressare hotar att avslöja deras hemligheter.

Drama

Gossip Girl

Gossip handlar om ett gäng ungdomar på Upper East Side i New York.


Suits

Det här är också en av mina favoritserier och handlar om Harvey Specter som är en av New Yorks mest ryktbara affärsjurister. När Harveys befordran kräver att han rekryterar någon med juridikexamen från Harvard, väljer han Mike Ross. Det enda problemet är att Ross egentligen inte har någon examen.


Rectify

Rectify är lite seg i handlingen men jag tycker ändå den är bra och spännande! Daniel Holden dömdes för att ha våldtagit och mördat en ung flicka, men nya DNA-bevis gör att han frikänns efter 19 år i dödscell. Riktigt fri är han dock inte då staden har dömt honom, och bland annat sheriffen fortsätter att jobba mot att få honom fälld.


13 reasons why

Det här är också en riktigt bra och viktig serie. Första säsongen handlar om Clay Jensen som får ett paket med 13 kassettband, inspelade av hans döda klasskamrat Hanna Baker, som innehåller 13 anledningar till varför hon begått självmord.


Riverdale

På Riverdale High försöker Betty, Archie, Jughead och den nya tjejen Veronica hantera en skolkamrats tragiska död samtidigt som de alla har egna bekymmer.


Doctor Foster

Dr. Gemma Foster misstänker att hennes make Simon har en otrohetsaffär. Ju mer hon gräver för att få reda på sanningen, desto fler oanade och obehagliga fakta kommer upp till ytan. Också en väldigt spännande serie!


Safe

Efter att hans tonårsdotter försvunnit börjar en kirurg i ett välmående kvarter gräva fram mörka hemligheter om dom som står honom närmast.

Bonus

Konsten att städa med Marie Kondo

Det här är en städ och organiserings serie som är väldigt kul att titta på! Efteråt vill man bara göra fint hemma! Man får massor med tips av Marie Kondo.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar