allmänt

Hej på er! Sitter i soffan halvt frusen etter att knäppt en massa bilder med Jessica! Mer än det våldgästade jag Emilia som i sig resulterade ett berg av pannkakor med Nutella och hallon till. Flängt runt överallt med andra ord. Började 8.25 med matte idag men uppförsbacken kändes lite bättre när jag fick reda på att jag slutade 11.10 istället för 14.45. Så himla fantastiskt! En sak med denna sol som kikar fram då och då är att jag blir så fruktansvärt glad och positiv.

Kramis<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

allmänt

Tja tja bloggen!! Fredag kväll och jag sitter bänkad framför tv:n och får mig några skratt av Talang. En påfrestande vecka är avklarad fastän jag inte varit så aktiv/effektiv så har jag haft och har en ”tyngre” period då allt inte går enligt min väg. Vilket för mig tar enormt mycket på krafterna. Har somnat runt 22 varje kväll och sovit in i sista sekund för att hinna gå upp och dra rushen till skolan. Så en lugn kväll kändes aktuellt..

Efter skolan idag åkte jag och Iris in till
City för att göra våra naglar, valde en grön nyans som en del utav mig ångrar i efterhand. Känns lite vågat och det är en svår matchad färg till min garderob. När klorna våra var färdig slipade och lackade fick vi ganska snabbt bråttom att hitta ett fik för att snabbt skriva en inlämning som hade deadline kl.17. Hur det nu gick med inlämningen behöver vi inte nämna här... (hej mamma och pappa).

Hoppas er vecka varit bra och att ni får en minst lyckad helg<3

Likes

Comments