slutet på veckan

Söndag. Sista dagen på ytterligare en händelserik vecka.
Under tisdagen åkte jag och hämtade ut mina nya glasögon. Usch och fy vad konstigt och annorlunda det känns med nya glasögon. Köpte tv�� stycken men har fortfarande inte riktigt vant mej vid dem och tycker bara det känns konstigt och fel. Men det ger väll med sej som allt annat.

Onsdagen var planeringsdag vilket betydde att det blev föreläsning i lund hela dagen. En helt ok och givande dag. Föreläsningen på eftermiddagen toppade utan tvivel dagen, Dennis Westerberg bjöd på en hel del skratt, men också många tankar. Eller som han förklarade det: FLUFF. Det var så mycket som man började fundera på, och som han hade rätt i. Men så mycket skratt under en föreläsning var väldigt länge sedan, tror knappat jag var med om detta under min tid på högskolan ens.

Sedan blev jobb som vanligt resten av veckan. Lördagen åkte man hem till föräldrarna och Hampus fick leka av sig med kusinerna Frida o Oskar. Så kul de hade tillsammans och det är verkligen helt underbart att se dem leka tillsammans:) Vi passade även på att köra in till lödde (när man ändå hade barnvakt :P), men ja, det hade vi nog kunnat hoppa över. Då ica fyllde hundra år o det bjöds på kaffe o tårta o en hel del billiga priser var det fullt med folk. Kändes nästan som Ullared haha, och på tal om Ullared så börjar jag bli så otroligt sugen på o åka dit snart!!!


Gillar

Kommentarer