Har både köpt ny bil och en ny säng

Ja semestern är i full gång. Har redan haft tre veckor har ytterligare tre veckor kvar.

För att börja med det roligaste så har vi köpt en ny bil :D:D en Saab 9-5 Turbo och vi är så sjukt nöjda med den:) Endast en ägare innan (om man nu inte räknar med bilfirman) och endast 10.000 mil. en 08 så är väldigt ny med tanke på bilarna vi har haft tidigare:P Bilen har vi än så länge bara haft sedan i söndags men det känns så otroligt bra och det är så skönt med en lite nyare bil:) Det bästa av allt är ju att den är lite större så det blir betydligt enklare när man ska ha med barnvagn och annan packning eller handla och så. Och mycket bättre komfort :)

Så en annan sak, vi införskaffade oss en ny säng, den andra vi hade var bara runt sju år gammal men alldeles för mjuk och man kunde inte alls sova skönt i den. Så det blev dags för en ny den beställdes för ett tag sen och kom levererad hem nu under semestern:)

Det tråkiga med DHL är väll att de aldrig håller riktigt vad de säger, för det första hade vi redan bokat en leveransdag, men fick ändå ett mail att jag skulle boka tid för leverans. Ringde DHL och det gick och välja samma dag som var tänkt från början men de kunde bara leverera mellan 0900-1200 vilket var helt ok. De skulle ringa ungefär en halvtimme innan de kom. Detta resulterade i att de kom 08.40 (20 minuter innan utsatt tid) o hörde inte alls av sej. Men allt gick bra ändå, bättre det än att de kommer försent ju. Sängen känns helt underbar och sova i,och det ärt en sådan stor skillnad, har inte alls lika ont i kroppen längre och jag tycker det är så underbart att sängen har en jättestor förvaring undertill :) Sådär kan man förvara hur mycket som helst:)

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen!

Gillar

Kommentarer