amningshjärna deluxe

denna dagen!!! ja jag vet knappt var jag sa börja.. uppe innan sju då Hampus o Michaela vaknade, ätit frukost o gjort färdigt allt för o lämna Hampus på förskolan 8,30. Hem o fixa lite smått innan man körde till Eslöv för o handla på KappAhl o ÖoB. Visste precis vad jag skulle ha! Men när jag väl kommer till KappAhl har jag glömt bort varför jag är där.
Varför skulle jag tvunget handla idag? Var det till dopet? Till Michaela? eller till Hampus?... nej det var det inte för det hade jag kunnat handla senare.. Var det för det var 25 % på en vara? nej det kan det nog inte ha varit,, jag skulle inte kört dit bara för det... men jag kommer inte på någon annan anledning så det måste det nog vara.... jaja jag tar dem här kläderna o går till kassan.
Hinner sätta mej i bilen, köra ut från parkeringen på väg till ÖoB när jag kommer på det. Just det, det var ju DET jag skulle handla på KappAhl, det var ju DÄRFÖR jag körde in idag. Jahapp nu glömde jag det, orkade inte köra tillbaka o gå in igen med lilla Michaela o vagn o hela köret så det får vänta till helgen. Tyvärr så märkte jag att jag tappat nappen till Michaela. Den ENDA nappen hon tar någorlunda bra,. Nappen jag fått beställa från apoteket som jag haft mindre än en vecka! :( fick beställa nya när jag kom hem,, har i alla fall en extra likadan hemma. O ja, jag vill gärna hon tar napp då hon e extremt tuttig o vill ha något som lugnar henne när hon e ledsen o inte alltid famnen funkar.. Då hampus aldrig tog napp o vi gav upp ganska snabbt vill jag försöka mer med lilla loppan i alla fall.

På väg till ÖoB. Bestämmer mej för att ta Michaela i babyskyddet i kundvagnen istället för barnvagnen.. så lyfter ur henne tar med mej en 10, (se där, det kom jag allt ihåg), o går bort till vagnarna. Inser jag inte behöver 10:an.. okej, tar en vagn o sätter ner babyskyddet. ehh ja good luck, babyskyddet går knappt ner i den trånga vagnen o jag kan ännu mindre handla något.. nähä... tillbaka med kundvagnen, går tillbaka till bilen, sätter fast babyskyddet i basen, ut med barnvagnen o Michaela ner i den. Väl inne på ÖoB e hon tyvärr inte på det bästa humöret.. hittar NÄSTAN allt jag ville ha, går förbi drickorna o märker hur törstig jag är. .. Alla som ammat vet hur törstig man blir av det.. o man dricker MASSOR, bestämmer mej för o ta en kall ifrån kylen vid kassorna istället... struntar i resten o går till kassan. Ska betala. FEL KOD, försöker igen, FEL KOD men vad!! jag vet det e rätt kod säger jag högt för mej själv..
"Har du rätt kort ? " frågar hon i kassan.. och då slår det mej.. Ehh nä det har jag inte … 😂 betalade med det "vanliga bankkortet (som jag inte använt på länge) istället för mitt ullaredskort 😂 skämdes o plockade fram rätt kort o ja nu gick det.. packar in i bilen o upptäcker klockan e över halv 12. kör hemåt. Halvvägs hem kommer jag på. Fasen jag glömde den förbaskade drickan, o inte hjälper det att jag började få så jäkla huvudvärk. jaja, jag har nog lite kall dricka hemma. Kommer hem, äter lite lunch för att sedan hämta Hampus på förskolan 13.30. Dagen fortsätter någorlunda utan några större incidenter, även om jag säkerligen har glömt något annat som hänt, men nu sover barnen o jag o sambon sitter framför tv. O ja just det ja.. sa jag det … jag ska kränga godis!! det känner jag mej verkligen förtjänt av idag. Imorgon får nog bli o bara stanna hemma.. för o vara på säkra sidan😂

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh Hahah så kul att läsa din fina blogg!! Följ gärna min blogg finis, hade gjort min dag!<3333
nouw.com/sarafogelström
tildaolofssons
tildaolofssons,
Vilken intressant och rolig blogg!! Följ gärna min så gör jag detsamma till din❤
nouw.com/tildaolofssons