hej..

ja nu va de dax igen för ett inlägg, måste säga att jag trivs bättre å bättre i sthlm, men kan ju inte direkt jämföra de med gbg!!

gbg är nog en av de bättre städerna i hela sverige, och detta tycker även många sthlmare, mycket gladare invånare och en lugnare atmosvär än häktiska sthlm!

så varför bor jag då kvar???

ja du de är en bra fråga, ska antagligen flytta ner till malmö igen eller om de blir varberg, vi får se!

puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ja nu va de väl dags igen för ett litet inlägg..=)

sitter här på öland å har de riktigt gött, har testat vindsurfing...har nu stor respekt för alla därute som kan vidsurfa..

men nästa sommar har jag nog bemästrat de!

ska hem te sthlm på onsdag..vill inte, men jobbet väntar!! funderar starkt på att flytta hem te sköna götet igen eller goa malmö!

pöss å kram

Likes

Comments

ja nu vart de fredag igen.. å jag är ledig två dagar i rad=)

å i dag kommer daniel upp, vi ska gå på gay klubb har jag lovat!! ska se till att hitta någon söt pojke åt honom,,,haha!

ja, har nästan glömt att berätta, jag va på öland i påsk å vart jagad av polisen..(lol) men lyckades fly å körde nästan ner i ett dike istället! men annars va helgen helt underbar, hoppade på raukarna å hade de gött med brasa å sånt på kvällen! å de bästa va att ingen hade sin mobil på! så skönt att bara stänga av sig lite..

hoppas alla hade en rolig påskhelg

pöss

 

Likes

Comments

antingen är alla killar här uppe dumma i hela huvudet...nästan så de värker! eller horor..(slampor) som inte är trogna mot sina fliuckor! eller jaaa defekta...

 tacka vet jag gbg killar=)

fast ja de finns ju en del konstiga där oxå, ska verkligen inte säga att tjejer är såååå mycket bättre men de här är sanslöst.. tror inte jag har mött en endaste kille med flickvän här upe som har vart trogen mot henne! så vad ni än gör tjejer skaffa aldrig er en killle från sthlm!!!!!

puss på er

Likes

Comments

ja nu har jag kommit upp igen, kom sent i måndags kväll, hade en herre med namn markus med mig! hela vägen upp satt han å klaga på att alla vägar va så dåliga å att de gick så långsamt...så de va väldigt gött att komma hem å sätta sig i !!min mysiga soffa å supa ner sig totalt=)

han stannade tills i går(torsdag) vi avslutade hans vistelse här med en fylla på kellys, ett ganska gött rock ställe med billig öl å cider=) men de va inte där sakerna hände utan de va på mc donalds.. där hittade jag kjelle, som ville gifta sig med mig så han friade å jag sa jag men hade dock ingen ring att ge honom som jag fick så fint av honom. utan jag hade dock bara ett örhänge..men de är här kruxet kommer in..han hade inget hål i örat, detta löste vi med is å nål=) så han fick sin ring å jag min som jag sedan tittade i...där stod de så fint

BUMBI  20/5 - 06       hahahahahaha... sen skildes vi åt å har nu ett bröllop att planera!!

men nu är de fredag å jag sitter här helt slut efter ha jobbar i uppsala...är LEDIG i morgon!! så jäkla gött.. får se hur min middag går=)

puss på er alla

 

Likes

Comments

ja nu va jag hemma på besök...men åker igen idag!

mitt besök i gbg har vart väldigt lyckat måste jag säga, hann träffa många på kort tid och fick tom träffa litre nytt folk med!

men idag är de dags för mig att packa mina väskor och dra mig uppåt igen till mitt nya hem! har fått tag på en grymme lägenhet på lidignö, de gäller att ha kontakter! min tid däruppe har vart lite blandad när de kommer till att ha kul!

vissa kvällar är de otroligt skönt att bara vara för sig själv, men andra så saknar man sina vänner otroligt mycket!

de har ju blivit en del festande sen jag flyttade...många klubbar att besöka, men måste säga att gay ställerna är nog dom roligaste! vart på lino och där va de riktigt raj raj!! fast de är ju inte mycket som slår sticky en lönelördag när humöret är på topp..

tack för i lördags stimpa, hade sjukt jäkla kul..å som de blev...hahahaha!!!

men nu är de dags för mig att dra mig snart, så jag hoppas att jag ser er snart å att vädret ska fortsätta vara så fint...;)

pöss pöss

 

Likes

Comments

jag har inget internet här uppe... Lite jobbigt! men allt går bra och de är ganska Gött att komma från lite! Men jag saknar alla där hemma väldigt mycket.. Puss på er

Likes

Comments

som jag sa nervositeten kom idag, har gått runt å mått illa nästan hela dagen å haft en sån där magkänsla som man bara vill bli av med..

de första jag gjorde i morse va att boka biljetten, åker kl 10.02 MOT min nya stad! har spenderat hela dagen dels med min mamma å resten med datorn=) hade jag gjort något annat så hade jag nog svimmat.. är helt slut som människa! samtidigt som de känns att det kommer bli otroligt kul har jag samma känsla av rädsla..låter lite konstigt! de är ju bara 50 mil..har ju flyttat till en annan stad innan..men då va jag inte ensam! hoppas på att inte bli så ensam..

aja...iaf lägehets fronten ser ju bra ut! ska titta på en lys på lördag=) de kommer nog bli bra tiill slut! kanske tar upp handbollen igen, och de ser jag verkligen fram emot!

håll tummarna för mig nu=)

pussar å kramar

Likes

Comments

i dag är de onsdag, å inte vilken onsdag som helst utan min sista onsdag i sävedalen på länge! den spenderade jag med bla camilla ute i floda på varsin häst mellan benen;) min hette Ron å är en gammal tant, fast jag fick bra fart på henne till slut=) (så de är bevisat att man kan ha kul ute i floda) ;)

för på fredag smäller de, så är de dags..vet inte om jag är redo, känns i bland som jag kommer att ångrar de, men va har jag å ångra? de är ju inte mycket som håller mig kvar i gbg, förutom mina underbara vänner och familj..=/ men föhoppningsvis finns dom kvar när jag kommer tebax! och de är ju om ett tag, har ju planerat att resa en del efter att ha jobbat i sthlm... så vi får hoppas att mina planer går som dom ska, å att jag nu kommer iväg som jag nu har tjatat om de sen i höstas!

men som sagt de känns lite jobbigt att lämna gbg just nu men de ska ändå bli riktigt kul! jag kommer ju inte vara ensam där, min kära syster kommer ju vara där. har lyckligtvis även skaffat några kompisar där genom åren som har gått...men tyvärr har den bästa flyttat därifrån! å de är ju en bit till a-torp men ska försöka rikta mina tankar dit lite då å då!

en annan fråga jag har ställt mig de senasta är: varför ska allt hända innan man flyttar? är de ett tecken på att man gör fel? nja de får vi väl se... man måste följa sina drömmar, man får räkna med LITE svinn! å hoppas på att de mesta är sig likt trotts att man flyttar 50 mil bort...

aja de va allt för denna gången...nervositeten kommer nog i morgon!! tills dess:

shake n‘ bake

puss å kram

 

 

Likes

Comments

ja nu sitter man här i anderstorp..har spenderat hela helgen här och nu även måndag å tisdagen, men i dag blir hem till mysiga sävedalen.

inte för att jag inte haft kul, men borta bra men hamma bäst, hade gärna stannat lite till, men måste hem iom att jag flyttar till helgen! lite nervös för de där, men de ska nog gå bra till slut!

ja..min helg här i anderstorp:

jag började min resa kl:14,50 från gbg‘s central och va framme vid halv fem i gnosjö! mitt ute på landet..haha men precis jämter så fanns de ett systembolag...så du går de ju alltid att ha lite kul!

där stod jonathan å robin å väntade på mig=) vi fick åka genom en massa skog å bröte för att komma till den lilla hålan anderstorp. jonte pekade på ett psykhem å sa att här bor jag..fast i huset jämter! blev lite nervös där för ett tag. men senare i helgen kom detta hem till stor andvändning;)

vi åkte direk till deras match som skulle spelas i "ladan", fick sitta å vänta i två timmar innan matchstart..men tiden tickade på å matchen rullade förbi å helt plötsligt hade dom vunnit med ett antal bollar! därefter blev de mat..jonathan hade då lovat att laga mat till mig, så de blev pizza=) hemms hos hampus. de lucktade lite oväntat när vi kom i in i lägenheten sas de... å jag höll med! efter pizzan gick vi hem te jonte igen å tittade på lite film fram till klockan va ca fyra.

sen va de lördag å inte vilken lördag som helet utan då va de äntligen dags för de 13‘e heroes avsnittet som var mycket efterlängtat! där efter blev de en flopp rulle med namn night at the museum! SE INTE DEN! efter denna kattastofala rulle blev de ännu en handbolls match att titta på, ask b lag, så ut i skogen igen  och försöka hitta ytterligare en hall..vi blev bara 20 min sena för vi köpte burgers på vägen oxå! måste tilllägga att i anderstorp har dom minst 20 korvmojjar på en stad med kanske 1000 invånare..lite overkill!

japp å sen vart de kväll...eller ja...förkväll då va de dax för jontes eldtest..att laga mat! och de skulle vara klart till delfinal nr 1! å de va de oxå mat till fyra peroner stod på bordet när de dax..lite immpad vart jag! så där satt vi å buade ut alla bidrag, för jag kan ju inte säga att de fanns ett enda bidrag i denna delfinal som va värt att gå vidare ...förutom lilla söta andreas lundstedt!!! efter några drinkar å stoj trasska vi över till hampus där vi utklassade alla anderstorps bor i buzz! när jag skulle spela på egenhand va de inte lika kul...alla skrek å tyckte att Therese ska verkligen inte vinna, då fick jag reda på att de va fest i köket å dit begav jag mig istället=) sen när spriten å vinet va slut så åkte vi in till"stan" gisslaved, till gisslaparken tror jag bestämt de hette! där va de fullt ös på dansgolvet å drickan flödade på...en mycket lyckad utekväll. killarna hade nått som dom kallade fotbolls dansen som jag lovade att ta med till gbg..vet inte om jag kan hålla mitt ord! de är bättre nog att dom kommer till gbg å visar hur de ska gå till istället!

när kvällen började närma sig 2 va de dax för hem gång, hemma i andertorp va de väldigt kallt måste jag säga! tog mig säkert 4 timmar att bli varm..dagen efter blev de mycke deg i soffan precis så söndagar ska vara! kan inte säga att måndagen skillde sig så mycke från söndagen, å nu är de tisdag och dax för mig att dra mig hem!men innan dess får de bli lite thaimat från det culinariska thaistället i byn=)

helgen i sig va väldigt lyckad men med vissa gropar och farthinder. vi får väl se om man vågar ta sig hit igen..

pussar å kramar

Likes

Comments