Förlåt för att jag inte bloggade igår men hade inte tid.
Igår iallafall ställde jag fram en hoppövning som vi rullade över. Jason är verkligen så fin nu. Han gör som jag säger och lyssnar på hand och skänkel hur lätt som helst. Vill ut o tävla nuuu!
Idag så red jag på lite i ridhuset och tränade lite extra på att han ska kunna hålla en samlad galopp utan att bryta av, han skötte sig finemang!! Han är rund o mjuk, han har aldrig känt så här bra innan.

Imorgon så vilar jag men Jason blir riden av hans medryttare Stina. Hon tar varje måndag för att jag skulle hinna med att plugga till skolan. Men på tisdag är det hoppträning, längtar...

Hoppas att ni har haft en bra vecka, imorgon är det måndag och skola...

Likes

Comments

Hej allihopa och välkommen till min blogg.

Jag tänkte väl först prata lite om mig själv.
Ja jag är en tjej på 15 vintrar och älskar att vara med hästar och har även egen storhäst som heter Jasione Montana men vi kallar honom Jason. Han är 8 årig, brun vallack men fyller 9 iår, 170cm i mankhöjd. Vi har tävlat upp till 1,15cm tillsammans men satsar på mycket högre höjder i framtiden. Här på bloggen så lägger jag upp lite allt möjligt men mest hästar såklart, träning, tävling. Kommer försöka uppdatera dagligen. Hoppas ni kommer trivas här.

En bild på Jason från dagens dressyrträning. (Bästa träningen ever, han har aldrig vart så fin som han är nu)

Likes

Comments