Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Idag gick mina tankar till en av dom bästa personerna som har funnits för mig. Han som kunde göra vad som helst för att göra mina dagar bra. Han som alltid var som en store bror och han som var min ängel. Han är borta nu, finns bara drogerna kvar. Du var för ung, och ingen ska behöver gå igenom de som har hänt dig. Sen den dagen du lämna var de mesta tomt och färglöst, men jag samlar kraft och fyller upp mina lungor och försöker stå & hitta bra stunder och göra nya. Men jag kommer aldrig glömma dig min fina och saknade vän. Du som alltid fick en att skratta. Du bruka va den som fick upp mig när jag mådde piss, när jag mådde dåligt och inte ens ville le. Nu när jag saknar dig så tittar jag upp på vår stjärna, men det känns som jag dör varje gång jag gör de, varje gång jag tänker på dig eller bara hör ditt namn.

Just nu.

Som tur har jag en underbar kille, den bästa familjen och världens bästa vänner som hjälper mig igenom allt just nu när det är jobbigt. Så igår på alla <3 dag fick man ett litet sött sms på morgonen, sen choklad och blommor. Hoppas ni fick en lika bra dag som mig igår <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mina små tankar

Idag hade jag tänkt att ta upp det här med ångest.

Även om man har ångest över något. Kanske sin vikt, i skolan över alla prov, något som har hänt en, eller kanske någon som har dött och det är därför man har ångest. Vad det än är som har hänt att man har fått ångest så är man fortfarande en människa. Vissa ser en människa som att "Hon/han är ju alltid deppig" och därför tar dom inte ens reda på vem denna människa är. Visst, om man ser någon på stan som går runt lite deppig så går man kanske inte direkt fram till den och försöker få en bra relation till den. Men jag tänker som ett vanligt ställe för oss ungdomar. Skolan. När man ser en tjej eller kille som inte är med någon, bara är för sig själv och är lite depp, Varför inte säga "Hej"? Ett hej skadar aldrig. Ett hej skulle nog hjälpa den personen lite, bara se att någon bryr sig och att man finns.

Vi människor dömer folk för snabbt tycker jag.

Att man ser en tjej eller honom för första gången och döma den personen, asså va? Att inte ens pratat med personen men ändå döma att det är en falsk person som man ska lämna utanför och frysa ut så den inte börjar i klassen eller slutar. Det är mobbning. Det låter som att det här vore sunt förnuft, vi går inte runt och dömer folk efter bara en sak, bara för den inte har samma klädsmak eller den stilen som du.

Vi är människor och vi är unika.

Många i min ålder eller kanske i alla åldrar vill oftast vara som dom andra. Dom vill ha platt mage, stora bröst och en stor rumpa. Nu säger jag inte att alla är såhär men många är så. Enligt mig så är alla lika fina om dom har en stor mage eller nästan ingen alls, om man har stora bröst eller en stor rumpa det spelar ingen roll. Så länge man är nöjd med sig själv. Det är inte meningen att alla ska se likadana ut. Jag tycker att man ska vara sig själv i alla lägen, inte att man ska vara som dom andra vill att du ska vara.

Likes

Comments

Postad i: Mina små tankar

Jaha, då sitter jag är bakom datorn igen fast på en annan blogg.

Jag har tänkt väldigt mycket på kärlek och livet. Som jag skrev i min andra blogg så är jag bi/pan. Och det menas med att jag gillar både killar och tjejer. Men jag blir inte kär i ett kön utan en personlighet mer. Jag har förlorat många kompisar för att jag har sagt det. Men jag tänker ändå att, det var inte riktiga vänner om dom lämnar mig över så som jag är.

Men sen var det ju kärlek. Den där saken som kallas kärlek som kan vara det mest underbaraste och finaste man kan ha. Allt det där när man går hand i hand, skrattar tillsammans så man nästan tappar andan, när man litar på varandra och alltid finns för varan. Men sen kan kärlek också vara en av de smärtsammaste och jobbigaste man kan ha. Att någon går bort, se den man en gång älskat vara med en annan, eller bara saknar någon.

Kärlek, Du kommer bara vara ett ord för mig. Ända tills någon ger mig meningen. Tills jag får det lilla extra pirret i magen att träffa den personen. Att skratta tills jag börjar gråta, tills jag kan se på någon och den ser på mig med dom där ögonen att jag är den ända för den.

En låt som verkligen stämmer på detta är Labrinth - Jealous. En låt som jag gillar och tycker ni borde lyssna på.

Likes

Comments