Foto

Været er så rart i Norge! Bildene er tatt med en dags forskjell..
Haha. Winter is coming - Welcome?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fotball, Skole
Hei! Herregud, jeg har vært syk siden tirsdag forrige uke. Jeg ble først veldig forkjølet og hadde litt tørrhoste, feber og tette bihuler. Deretter ble det slik at jeg ikke klarte å sove om nettene for jeg hostet så jævlig. Så jeg sov på sofaen i 5 (!) dager! Det var ikke gøy... Jeg måtte tilogmed slite meg helt ut før jeg klarte å sovne, det var ca sånn klokka 3/4 på natta, og opp igjen klokka 7.. Kjempe gøy!


Så nå er jeg helt utslitt, men også så lei å sliten av å være hjemme! Jeg vil egentlig ut, kino, være sosial, gå tur i skogen, kjøre bil osv, men siden jeg nå går på antibiotika i tillegg, og magen ikke er særlig happy for det, føler jeg jeg fortsatt trenger ett par dager hjemme for å ikke utsette meg selv for forlenget eller forverring av sykdommen igjen. Jeg er helt utslitt!

Huff, litt glad det kom nå da, beste timingen ever. Det er ikke alltid tilfellet!

Jeg har hvertfall fått lest massevis - for det har jeg orket og hatt konsentrasjon til, og sett alt av serier og filmer, haha.

Likes

Comments

Foto, Tattoos

Høhøhø avhengig? Neeeida, forelsket heter det.

Tattoo
- Sted: True Love Hønefoss
- Artist: Steffen
- Motiv: Huset over brønnen til Pennywise fra IT
- Sted: Høyre under arm
- Pris: 4000kr
- Tid: 3,5 time
- Smerte fra 1-10: 9 på de værste stedene
- Alt i alt: Veldig fornøyd!

Likes

Comments

Bursdag, Familie, Foto, Film, Reise

Herregud, det er allerede oktober - og jeg er ikke så flink til å holde meg på linja med blogging, haha. Det har skjedd en del siden sist! Dagen etter forrige innlegg reise jeg og samboer hjem til foreldrene mine. Vi brukte ca. 7,5 time hjem over fjellet, og var hjemme ca halv 12. Vi satt oppe med mamma, pappa og lille søster og pratet til klokken ble halv 1, og jeg fikk allerede bursdagsklemmer fra alle sammen klokka 12. Jeg ble 25! Herregud, kan ikke tro jeg er så gammel... Haha.

På lørdagen fikk vi besøk av en vi har hatt som besøkshjem-barn i 8 år, han er ikke med på bilder (privacy-reasons) - men det var suuuper koselig å være samlet hele familien igjen for første gang på 6 år! Alle søskene, foreldrene og H! Helt supert. Vi spilte spill, spiste taco, så en film og snakket masse - mimret fra barndommen og fortalte morsomme historier om hverandre, haha,

Likes

Comments

Familie, Foto, Jus, Skole, Reise, Bursdag

Det er høst! Det er fotball på TV nesten hver dag, det er mørkt tidlig, det er nydelige farger ute, og det er stor-genser og skjerf vær! Jeg elsker det! Det betyr også at det er TO (!!) dager til bursdagen min! Jeg blir 25 om to dager, herregud, spennende!

I år drar jeg og min kjære hjem til familien min for å feire dagen min. Det er første gang siden jeg flyttet hjemmefra jeg feirer dagen min hjemme! Herregud. Da var jeg 19, det er sykt å tenke på! Jeg gleder meg! Vi kjører hjem i morgen etter Chris er ferdig på jobb, jeg henter han å så kjører vi direkte til home sweet home!

Likes

Comments

Foto, Skole, Jus

I dag er det 26. september. Den siste uken, eller siden sist innlegg, har jeg lest, lest, lest og lest! Jeg har fått masse ny inspirasjon og motivasjon til å ha nesen i bøkene mine, og det er helt herlig! Før helgen var jeg innom Høyesterett og Stortinget sammen med Statsretts klassen min. Det var utrolig spennende å se hvordan alt så ut, og høre direkte fra kilden hvordan ting fungerer i de to husene. Inspirasjonen og motivasjonen til å få jussen til ble bare sterkere etter besøkene.

Hele dagen i Oslo var kjempe koselig. Jeg og Dima fra klassen min kjørte ned til Oslo i 9 tiden, vi parkerte ved Aker Brygge og gikk til Stortinget for å møte Carina. På vei dit stoppet vi innom Starbucks og jeg kjøpte en laktose-fri "Pumpkin spice frappechino" - nam!

Først dro vi til Høyesterett, deretter hadde vi lunsj på Hard Rock Cafe og til slutt dro vi til Stortinget. På vei hjem satt vi ca 1,5 time i kø (fredags ettermiddag) haha, det var ikke gøy! Men helt flott dag! Veldig lærerik!

Likes

Comments

Hei! I helgen var jeg så heldig å få se IT sammen med en kollega på Hønefoss Kino. Jeg hadde jo hørt mange prate om den før jeg så den, og mange sa den var skummel, fæl, dårlig, drit bra osv osv. Så forventninger hadde jeg jo. Men herregud, så overrasket jeg ble. 

Med en gang filmen startet havnet jeg i en slags annen dimensjon, jeg var helt konsentrert, jeg hadde en god stemning i sjelen, jeg var inspirert av filmingen, skuespillerne, historien, fargene i filmen, humoren, spenningen, jeg var helt forbauset over hvor fantastisk filmen var!

For meg var det ikke en skrekk-film, i den alminnelige forstand, det var en film basert på en god historie, med fantastisk fine skuespillere, med fantastisk sans for humor, en fantastisk bra laget film - rett å slett. Jeg er helt forelsket!

Det tok meg ca 1,5 uke å få med noen på filmen, og er evig takknemlig for at Charlotte ville bli med, hun elsket også filmen. Ingen av oss fant filmen særlig skummel (jeg vil tro det har noe med lydnivået i Hønefoss å gjøre, som er relativt lavere enn andre kinoer i landet), og begge synst historien og karakterene var helt fantastiske.

Desidert den beste kino-filmen i år. Og anbefales på det sterkeste!

Har du sett filmen? Hva synst du?

Likes

Comments

Jeg sitter her å leser statsrett, å så slår en tanke meg. Fy søren så stolt jeg er av meg selv. Jeg er tredje-års student og om ca 7/8 mnd har jeg en bachelor grad i jus og ledelse. Jeg kunne valgt så mange andre veier, jeg kunne sittet fast i kassa på meny, jeg kunne (uten garanti) startet en youtube kanal, jeg kunne prøve å leve av foto (uten garanti), jeg kunne gått ferdig helsefag og vært barne- og ungdomsarbeider - jeg kunne gjort så mye annet som er veldig mye enklere enn den veien jeg har valgt for meg selv.

Les: Lettere - Jeg er ingen smart person persé. Jeg er ikke teoretisk smart, eller logisk smart når det kommer til jus, samfunn, teori og lignende. Men alikevel har jeg valgt denne veien - fordi jeg føler det som et (er det lov å si:) kall? Jeg føler jeg kan hjelpe andre - som alltid har vært mitt mål i livet - på denne måten, gjennom jus, gjennom ledelse. Kanskje jeg kan hjelpe en person, eller en gruppe personer, eller kanskje jeg kan bidra til at noen andre hjelper andre, men jeg føler i hvertfall at jeg er på riktig vei.

Jeg føler ett litt sånn sinne også, ettersom det i dagens samfunn er mange studenter - men, også mange som tar en enkel vei rettet direkte mot enkle penger. Og det føler jeg, personlig, er litt svakt. Har du muligheten til å gjøre noe stort ut av deg selv, skylder du deg selv, og kanskje samfunnet, å gjøre det - eller?

Jeg ser mye på youtube, og følger fast flere personer der. Mange er unge, mange er rike, mange er gode mennesker og mange hjelper andre med det de kan, på grunn av jobben de har. Men alikevel, det handler ikke alltid om hjelp gjennom penger, eller positiv holdninger - selv om det absolutt hjelper mange - og er bedre enn ingenting - men, noen trenger også hjelp gjennom rettssystemet, eller gjennom legehjelp, eller gjennom rådgivning.

Misforstå meg rett. Jeg føler dagens samfunn ofte tar en enklere utvei i livet, for å få minst mulig arbeid for mest mulig penger. Den enkleste veien for egen lykke, egne penger - å så glemmer man de svake i samfunnet.

Slik er min tankegang, jeg skal klare dette studiet, jeg skal klare å få drømmejobben - FORDI jeg mener jeg kan hjelpe noen der ute som trenger akkuratt min hjelp. 

Hva tenker du?

Likes

Comments

Når samboer er på jobb det lettere for meg å lage mat, for da kan jeg lage akkuratt det jeg vil ha, akkuratt slik jeg vil ha det. Som regel blir det taco, spagetti eller noe slikt haha.

Det er ikke ofte jeg er hjemme alene på kvelden, og nå er det lenge siden sist. Det utnytter jeg med lekser, film, ommøblering, baking og favoritt-middagen!

Jeg har brukt:

Halvparten av kjøttdeigen, ca 325 gram - fra SPAR
Rapskokosolje til steking av kjøttdeigen
First Price spagetti
Rema 1000 pastasaus
Salt, pepper og hvitløkskrydder

Jeg er student, og liker å spise billig. Så dette er bra til budsjett mat!


Nå skal jeg kose meg med "Pioner" og sofa chill, før mer lekser!

Likes

Comments