Senaste på Instagram

Hallå på er!

Idag var det tydligen den deppigaste måndagen på året. Enligt någon statistik som jag såg på facebook. Hade att göras med att jul och nyår är över och det är en tid till lön ännu. Men jag vet inte nu om denna dag var speciellt hemsk. Förstås att det skulle vara nästan minus 20 idag he he. Överlag är det dock ganska jobbig period för mig för går sista året till kock. Vet inte vad jag ska göra av mitt liv efteråt, finns så många olika möjligheter. Jag är tillbaks till studierna i alla fall efter några veckors uppehåll. Mådde inte bra där i början av vintern och var knappt alls i skolan. På grund av att jag var deppad, saknade motivation och mest att jag hade magproblem. Är förvånad ännu att jag fick magmedicin som hjälpte. För jag kunde knappt äta något vilket ledde till att jag blev svag och orkade inte göra något. Men mår defenitivt bättre nu när jag börjat gå på gym och äta bättre.

Vet inte vad jag fått för fel men har uppdaterat min Instagram varje dag nu i några dagar :) Tyckte jag har lagt upp ganska lite före så kände jag ville vara lite aktivare där. De här bilderna är från denna månaden.

#1 Den selfien tog jag idag när jag kom hem. Hade först tänkt fara till gym men struntade i det och tog en Ig bild istället ;)
#2 Samma bild av syrran som jag lag upp här på bloggen igår också.
#3 Från I lördags när ja var med mamma och rida Tamma på åkern.
#4 En random spegel selfie.

Gillar

Kommentarer