En update!

Hallå. Jag sitter just nu i sängen och kollsr yt samtidigt som jag bloggar som bäst. Blev en sen middag för har varit till Jeppis ikväll. Kommer en liten update nu, har hänt en del sen sist ;) Brukar inte gilla när bloggare skriver vad de har gjort under en vecka typ men blir nu en sådan haha.

Söndag: Vi hann med lite ridning med Tamma. Hon var jättesnäll och duktig ❤️ Vi har verkligen hittat en bra häst nu åt oss, äntligen. Sen på kvällen var pappa och jag på min kusinens kalas i Vasa. Riktigt trevligt att träffa alla. Och farbror och hans flickvän bjöd på så mycket gott där, tårta och till och med en glassbuffé.

Måndag: Jag valde att inte fortsätta min praktik så är på skolans kök. Trivs jättebra där med världens bästa köksa Tina. Gjorde inte direkt något roligt på måndag. Packade, handlade, diskade och städade.

Tisdag: Idag var jag och en kompis till stan, jag hade tänkt skaffa mig en piercing men finns tydligen ingen piercare i Jeppis :( Aja får ta det en annan gång. Blev lite shopping istället då! Blev en pälsjacka som är så poppis just nu och lite smått och gott.

Gillar

Kommentarer