Med ett bubblande glas

Vilken dag, är helt slut i skallen. Det tog inte lång tid när vi (jag och brudarna jag träffade igår) satt oss ner innan psykologerna kom och hämtade oss en och en. Det var dags för den tuffaste delen på hela prövningen. Det är ungefär 30 procent av alla sökande som åker ut där..

Jag tyckte mitt besök med psykologen kändes bra men hade ingen aning om vad psykologen faktiskt tyckte. När jag blev hämtad av nästa psykolog som skulle ge mitt ett besked satte vi oss ned och han sa att detta skulle vara ett snabbt besked. Jag tolkade det som ett nej såklart.. men så kom det, ett rungande JA, du är godkänd. Sprudlande tog jag mig vidare till drogtesterna och slutligen säkerhetsprövningen. Kan ännu inte ta in att allt gått så bra, har haft ett sådant lugn i kroppen under båda dagarna! Nu väntar slutbeskedet om antagning som kommer i mitten på December.

Efter att allt var klart mötte jag upp Linnéa och vi tog en taxi till hotellet där vi lämnade väskorna för att gå vidare och få i oss lunch. I skrivandet stund ligger vi båda i sängen med ett varsitt bubblande glas bredvid oss. Är trött och helt tom i huvudet, ska nog ta en powernap och sen göra oss iordning för middag på 25 våningen.

Skål för livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229