Vilken "pang" start på veckan!!

Plugga till polis det blir kul sa dem!!
Morgonen börjades med en "redovisning" i skubben haha, det är som sagt för mycket liv hemma på dagarna och precis när det var min grupps tur att presentera började mina kära kollegor testa på latte-art.. Så klev snällt in i skrubben och genomförde min del av presentationen. Vid lunch kom solen och då var även lektionen slut. Så jag promenerade iväg till bilen, körde hem till mamma och pappa för lunch innan jag lämnade bilen på tvätt.

Jonny min fantastiska instruktör på skjutbanan frågade om vi kunde köra skyttet idag istället för onsdag och visst kunde vi det. Plockade upp honom och pickadolen när bilen var klar och klev ut och levererade 2 bom på över 100 skott. NÖJD! Det känns tryggt och stabilt, jag ska bara leverera samma lugn och kontroll inne på skyttebanan.
Eftermiddagen har bestått av en mysig promenad med Nellie följt av studier på balkongen i kvällssolen med Sasa. Nu ska jag hoppa in i duschen, städa ordning hemma och krypa i säng. Ska försöka kliva upp tidigt i morgon så att jag hinner med träning innan lektion och sen rullar dagen på fram till 20.00 då jag senast ska vara klar med min tenta.

Vilken start på veckan, nukörvi!

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Trevligt! Gillar du skyttet får du till träffarna 😊 Jag älskar skytteträningen. Bra med lite fler poliser👍 min son har velat bli polis sen han var liten så han blir en stor lugn och bra polis med pondus, fast jag är inte säker på att hans mamma gillar det, som när jag sökte blev min mamma helt ifrån sig 😩 😊

nouw.com/svullo