Hallå psyket??

05.09 drog jag upp gardinerna och njöt av att solen sken in i lägenheten, vaknade pigg och redo vid halv 3 men gick hyfsat att komma upp någon timme senare. Planen var att göra iordning en lätt frukost, snabb energi och en kaffe medans jag kollade på dagens Robinson som en uppladdning inför dagens morgonpass, 7 km löpning stod på schemat. Benen är ganska slut efter helgen och de senaste veckornas hårdträning. MEN det kändes ändå helt okej!

Inget snack om saken att jag har en magosl miljö att springa i, lite kämpigt och bra för mina fötter som mångt och mycket kan snubbla på sig själva.. DOCK är det fan så mycket svårare att få upp tempot när man springer på allt från grus, sten, i små stigar, olika höjder o.s.v. Har svårt att avögra kläder efter väder när det blir varmare och varmare men när jag klev upp var det 6 grader som snabbt kom upp till 12, så min vindjacka åkte av ganska fort under passet.

Tempot, psyket vilket skämt! Jag hade NOLL att sätta emot idag.
Nej men alltså, detta var mitt sämsta pass i programet hittills.. Men man ska ha dessa dagar också, jag tog mig igenom det på den tid som är tänkt men pausade faktiskt två omgångar för att sträcka ut musklerna och hämta andan (ta bort hihi). Så jag är ändå nöjd och ska vila under dagen som är full med lektioner och tenta plugg, sen slår jag emellan med ett träningspass för ny energi och avslutar dagen med en tenta följt av häng med familjen!

Gillar

Kommentarer