Nu börjar det närma sig slutet på min härliga resa. Någonting som jag har lärt mig är verkligen "borta bra men hemma bäst..." Det är något speciellt med Sverige! Hur som så har jag hinnit med så ofantligt mycket sedan jag sist skrev. Vi har bland annat varit till Grand Canyon, Antelope Canyon och Horseshoe bend vilket är en av de vackraste saker jag skådat i mitt liv. Under bilredan dig åkte vi genom hela 4 delstader vilket var lite kul. På den resan besökte vi också Vegas en sista gång och slog klackarna i taget i kasino-paradiset.

Ett annat ställe jag har hunnit besöka sedan sist jag skrev är paradiset Hawaii.. Såå fint! Lägger upp ett inlägg om det senare.

Vädret har hinnit vara allt mellan 35 till 15 grader sen jag skrev sist. Det börjar gå mot varmare tider här vilket gör staden mer levande med alla blommor och turister. Njuter till max av sista tiden som jag har kvar. Om några dagar är det dags för Beyonce! :D :D :D Är taggad till MAX!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen har vi varit och strosat i Seaport Village. Det är ett mysigt litet område nere vid hamnen i Downtown med massa restauranger och småaffärer. De flesta restaurangerna vätter ut mot vattnet vilket är väldigt fint. Vi gick längs hamnen för att komma till detta lilla område, på väg dit passerade vi "Navy Pier". I "Navy Pier" ligger ett hangarfartyg som är öppet för allmänheten som ett museum. Anledningen till detta museum tror jag är att militärverksamheten här i San Diego är väldigt stor, bara i denna stad finns det tre stora baser. Hur som helt så gick vi inte in på denna gång. 

För övrigt har "våren" kommit hit och alla träd har börjat blomma. Så fint!

Likes

Comments

Otroligt nog lyckades vi ovetandes pricka av LA samma helg som Oscars galan var. Självklart var vi där på första parkett för att spana på alla kändisar. Det var jättesvårt att få dem på bild men några som jag såg var bland annat Heidi Klum, Kevin Hart, Sam Smith, Leonardo DiCaprio och Alejandro Gonzáles. Här kommer lite bilder. 

Likes

Comments

​Lördagens äventyr i Los Angeles var att besöka det gigantiska nöjesfältet "Six Flaggs". Till största del består nöjesfältet av massor av gigantiska bergochdalbanor. När man kommer till ett säng här stort ställe så blir man verkligen barn på nytt igen. Tyvärr var det en del köer så vi hann inte med ens hälften av alla attraktioner. Från Hollywood tog det ca 40 minuter att köra till detta ställe men det var det värt det. Var garanterat det största nöjesfältet jag nånsin kommer att besöka! 

OM DU ÄR I LA SÅ ÄR DETTA ETT MÅSTE!!! :D 

Likes

Comments

Helgen som var jag som sagt och besökte LA. En stor stad som konstans är i rörelse. Vi bodde i West Hollywood vilket var supernära till det mesta. Ska man hit ett stort gäng så rekommenderar jag att man hyr en lägenhet eller ett hus via till exempel Airbnb där det finns ett otroligt stor utbud.

Vi bilade från San diego på fredag morgon och anlände strax innan lunch i Los Angeles. Det är lätt att köra i trafiken här, bara man vänjer sig vid de 3-10 fils vägar som är här. Skulle dock inte rekommendera någon att köra här utan google maps, det har varit min räddare i nöden många gånger. Efter en snabb lunch tog vi bilen och åkte för att kollade på Hollywood-skylten. Vi valde att inte hicka upp dit som många väljer att göra. Istället körde vi upp genom Hollywood hills till en stor utkiksplats där man har fri sikt åt både vattnet och skylten. Har man barn eller andra som har svårt att gå så tycker jag absolut att man ska ta sig hit istället. Som ni säkert ser på bilden så har man riktigt bra utsikt över skylten som ligger längre upp på kullen/berget.

Killarna på bilden är faktiskt Toves kompisar hemifrån Umeå som är här i USA och glider runt. Helgen innan var de och hälsade på oss i San Diego och vad passade bättre än att vi skulle komma och hälsa på dem nästa.. Verkligen jättetrevliga grabbar som vi hade så roligt med.

Senare på dagen gled vi omkring i våran cab uppe i Beverly Hills och Bell Air för att kolla in alla gigantiska hus/palats som ligger där. Trodde vi att vi har fina hus i Sverige så är det inget att jämföra med dem här.. Tyvärr har jag inga bilder eftersom det var jag som körde hela tiden men OJ OJ OJ säger jag bara.

Utflykten avslutades med en tur till Grifit park Observatorium. En till utkiksplats där man ser ut både över hollywood-skylten och över staden. Här kollade vi på solnedgången och tog en massa kort innan vi vände hem för att gå ut och äta lite mat.

Likes

Comments