Sommarlov & sommarjobb

Vardag, Arbete

Inledde första dagen på sommarjobb nr 1 i Nagu idag. Jag tycker det var jätte kul att få arbeta som barnvakt igen och hos den familjen jag är under juni månaden. Blev en mjukstart för min del, bara 4,5 timme jobb idag. Då jag slutade traskade jag iväg till sambons mommo som bor någon kilometer bort. Trodde minst jag skulle smälta bort! Fick stanna några gånger på vägen och ta dricka paus. Väl framme kollade jag vad termometaren visade och den toppade 38,3 grader i solen.

Hann njuta av Nagu i några timmar medans Kevin arbetade på. Mätta i magarna styrde vi kosan hemåt runt halv fyra tiden. Åkte via mataffären i Pargas och till min stora LYCKA sålde de ärtskidor utanför. Passade på att köpa hem två liter ärtskidor tills ikväll, de lär inte räcka så länge. Nu har sommaren officiellt börjat för mig, då jag njutit av sommarens första ärtskidor. Mums!

Strax innan klockan slog 18 fick jag besök av min kusin som ville komma och spendera tid med mig. Vi hann inte länge vara hemma hos oss innan det blev fart och fläng på oss. Packade oss i bilen och åkte till min pappa, blev mycket skratt och lek på trampolinen innan vi åkte vidare till min gamla mommo på besök.

Annars har vi inte gjort så mycket... Kommit hem från Nagu och packat upp alla våra väskor, vi åkte nämligen ut till Nagu redan igår kväll. Kevin har kockat i köket mat för nästan en vecka fram över, makaronilåda och lasagne. Städat lite smått här hemma och tagit en lång svalkande dusch.

Resten av kvällen skall jag nog bara njuta av en bra film innan jag säger Godnatt. Väckarklockan är inställd på 5:45 imorgon bitti. Vi hörs imorgon om jag alls hinner sätta mig ner framför datorn, fullt program från morgon till kväll.

Gillar

Kommentarer