Header

Personligt, Vardag, Arbete

Under den senaste veckan eller rättare sagt de senaste två veckorna har jag haft fullt upp.

Jag har umgåtts med vänner, varit på spontana random roadtrips till bland annat Lieto, Kimito, Nagu osv. Kommit hem sent om kvällarna(läs - kring midnatt). Så jag har inte spenderat mycket tid hemma och de stunder som jag har varit hemma så har jag varken hunnit sätta mig ner i soffan för att blogga eller ens ta upp telefonen och skriva ett inlägg via den.

Förra veckan var också min sista lediga tid och jag ville njuta till max av min semester!

I måndags började jag jobba på mitt nya jobb i Åbo, skrev ett kort inlägg om det HÄR. Det har varit en super rolig vecka. Mycket nytt att lära mig och det har varit en utmaning att komma in i rutinerna efter att ha varit ledig nästan en och en halv månad. Men nog skall jag väl komma in i en rutin som fungerar för mig ännu. Ovant att stiga upp tidigt på morgonen är det!

Jag hoppas att jag under nästa vecka kommer komma mer in i rutinerna och få vardagen att rulla på bättre.

Helgen min har varit rätt så lugn och kommer försöka ha en lugn söndag för imorgon börjar jag jobba redan halv sju på morgonen. Tidigt i säng ikväll och uppe före tuppen imorgon morgon. Trött kommer nog bara vara förnamnet.

Igår blev det en halv spontan shoppingtur i Mylly och IKEA tillsammans med min tvillingsyster. Mina inköp ifrån Mylly hittar ni HÄR. Annars har helgen gått ut på att kolla på film och mysa. En lugn och skön helg i härligt sällskap!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments