Prinsessan Törnrosa & ogräs

Vardag

Helgen börjar närma sig sitt slut. Det här har varit en bra helg och vi har hunnit med mycket, allt ifrån teater till att plocka ogräs. Juni månaden nådde sitt slut igår och idag kickade vi igång juli.

Igår var vi och köpte penslar och målfärg till huset och stenplattor.Vi passade också på att åka och köpa en ny korg att förvara katternas leksaker i. Deras förra hade de rivit sönder men denna borde hålla ett tag till.

Väl hemma radade vi stenplattor nedanför ena köksfönstret så nu har vi någonstans att ha ha torkställningen att stå på utomhus. Vi skall ännu ta och gräva ner dem för att få en jämn yta.

Halv fyra hade jag tid hos frissan för att äntligen färga min utväxt. Det såg ut som om jag var flint mitt på huvudet när min egen hårfärg är väldigt ljus jämfört med den mörkbruna färgen jag har nu.

Fina i håret åkte vi iväg på teater, Prinsessan Törnrosa, som min kusin medverkade i. En riktigt bra teater, duktiga skådespelare och vackert väder till på köpet. När vi satte oss i bilen och skulle åka från parkeringen började det dugga. Snacka om tur med vädret!

Idag har vi fortsatt greja på gården. Jag måste erkänna att vi har varit lite lata på den fronten, men ack så roligt det är att se resultat. Sambon har radar och kluvit ved medans jag har plockat ogräs på vår parkeringen. Jag har funderat på ifall vi skall rada stenar runt omkring parkeringen.

På eftermiddagen åkte vi till mataffären och handlade för två veckor framöver. Vi har försökt att inte åka dagligen och handla, utan vi planerar i en eller två veckor fram vad vi skall äta.

Nu blir det myskväll för hela slanten.

Gillar

Kommentarer