Plättkalas & badtunna

Vardag, Mollie

Vi har haft en super helg med fint väder. Under helgen gång har vi både hunnit bocka av saker på vår oändligt långa to-do-lista och njuta av ledigheten. Dessutom blev det en förlängd helg då sambon även hade gårdagen ledig.

På lördag förmiddag var vi med Mollie hemma på tumis medan sambon var på jobb. Det var meningen att vi skulle ta en promenad till hans jobb och åka hem med honom. Så blev det inte! Mollie bestämde sig för att sova extra länge och vaknade en halv timme innan han slutade. Efter att Mollie ätit ett litet mellanmål klädde vi på oss och började gå emot honom. Halvvägs hann vi.
När vi kom hem passade vi på att leka ute, fylla badtunnan med vatten och elda innan vi gick in och fixade lunch - bananplättar till Mollie och vanliga plättar till oss. Bananplättarna fick godkänt!

På kvällen blev det premiärbad i badtunnan för Mollie. Hon skulle ha kunnat plaska där i timmar! Det var betydligt rymligare och fanns mer yta att röra sig på än i hennes lilla badkar. I badtunnan kommer vi nog plaska på i framtiden också.

Under söndagen möblerade vi om här hemma. Mollie fick ett lekrum och vi ett betydligt mindre men mysigare sovrum.

Eftersom vi har en ventil i vårt sovrum som det hörs allt ljud utifrån in kan vi inte sova där då vi har byggare som börjar redan kl 7.00. Under hela april månad kommer vi ha en eller flera byggare som bygger grunden och tillbyggnaden vattentät. Sedan har Mollie börjat krypa runt i sömnen extremt mycket och det löper stor risk att hon kan falla från sängen när hon sover i vår säng under morgonnatten. I vårt sovrum fick vi 2/4 sidor på sängen mot väggen men i Mollies rum får vi 3/4 sidor mot väggen.

Vi flyttade alla Mollies leksaker och möbler, förutom hennes säng, in till vår sovrum och flyttade vår säng in i hennes rum. Nu kan vi sova relativt ostört på morgonen medans byggaren bygger på andra sidan väggen.

Mollie trivs super bra med att ha ett stort lekrum och nu får också alla hennes leksaker plats i ett och samma rum.

Igår vaknade vi upp till ett vinterlandskap. Från flera plusgrader och vår till minusgrader och snö! Det var tur att vi skippade att byta däck på bilarna på söndagen. Igår fick vi både skotta snö på gården och sopa fram bilen när vi skulle iväg och kolla på dörrar. Nu har vi bestämt oss för vilka ytterdörrar och mellandörrar vi skall ha i både den gamla delen och tillbyggnaden.

Gillar

Kommentarer

Marie,
Praktiskt att ni kunde ändra om sådär
sweetwordsbymirre.com
tereseh
tereseh,
Ja verkligen!
nouw.com/tereseh