Mollie 1,5 år

Mollie

I måndags blev Mollie 1,5 år och idag hade vid 1,5 års rådgivningsläkare. Mollie är 84,9 cm lång och väger 13,8 kg. Hon använder storlek 86 på kläder och har nyligen börjat använda storlek 24 på skor.
Mollie är mycket aktiv, sprallig, kärleksfull, omtänksam, envis och en liten pratkvarn. Det kommer allt flera ord, vissa tydligare än andra. Hon kan klä av sig kläder och skor, klä på sig mössa och enkla skor själv.

Några av alla ord Mollie kan säga:

Måa = Måla
Pappe = Papper
Bassbil = Lastbild
Mee = Komma med
Båå = Blå
Baban = Banan

Mollie tycker om att vara med och göra saker, rita och måla, bygga med Duplon och läsa böcker. Hennes favoritböcker är Greta Gris och Babblarna. Hon älskar fordon och speciellt att få åka mönkijä och lastbil med pappa.

Mollie sover fortfarande väldigt bra på natten förutom när hon håller på att få tänder då hon sover oroligt och lätt. Hon har 12 st tänder. Hon reagerar inte på fullmåne mera. För det mesta sover hon i sin egen säng och på morgonen vill hon komma i vår säng. På morgonen vaknar hon oftast mellan klockan 8-9 och på kvällen lägger vi henne vid 21-21.30.
På dagen sover hon mellan 1-1,5 timme ute i vagnen. En ny vagn har vi också köpt till henne då den gamla Britax Smile 2 blev för kort. Nu har vi en Cybex Balios S 2-in-1.

Tänk att Mollie fyller två år om ett halv å. Då är också tanken att hon skall börja i dagvård. Vi har ansökt om dagvårdsplats hos en familjedagvårdare och under mars månad borde vi få veta vart Mollie har fått en dagvårdsplats. Tvåårsfotografering bokade jag förra veckan och en familjefotografering till i början på juni.

Ännu får vi njuta av flera månader tillsammans hemma innan en ny vardag börjar.

Gillar

Kommentarer