Mapiful & choklad

Vardag, Inredning, Bakning/matlagning

I onsdag fick vi hem en ny inredningsdetalj till tamburen, en karta över Kimito(där vi bor) i vitt och svart. Kartan klickade jag hem ifrån Mapiful. Jag gillar verkligen deras hemsida för du kan få en karta över en stad, en by eller vägen du bor på.

Jag tycker också det här är en perfekt gåva att ge bort.

Postern är i storlek 50x70 cm och tavelramen är ifrån IKEA.

Vi hängde upp tavlan igår kväll men då var det alldeles för mörkt utomhus att ta en bild på den, istället passade jag på att fota den när jag slutade tidigt idag. Det är verkligen lyxigt att sluta tidigt på fredagar för du hinner med så mycket.

Idag efter jobbet åkte jag raka vägen till mataffären och handlade ingredienser. På vägen hem stannade jag vid Posten och hämtade ut ett paket med 6 st nya Bruka Design skålar till vår samling. Väl hemma organiserade jag först om i skåpet för att det skulle se snyggt ut.

Resten av eftermiddagen har jag bakat tre kladdkakor och chokladmuffins med chokladdrageér i. Bara jag har duschat, vikt in kläder i skåpen, startar tvättmaskinen och tömt diskmaskinen skall jag dekorera 2/3 kladdkakor.

Ikväll skall vi fortsätta kolla på Gilmore Girls och äta morotsstavar.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

F
,
Varifrån har du beställt bruka designskålarna?😊
tereseh
tereseh,
Vi brukar köpa våra Bruka Design skålar ifrån Kimitonejdens Lås Ab(finns i Kimito, Finland). En del har jag också köpt ifrån Stockmann. De som inte finns till salu i butikerna, som är äldre modeller har jag köpt på loppis😊
nouw.com/tereseh