En sista dag i Mumbai innan planet bär oss hemåt. Med oss har vi inte bara fantastiska minnen utan också en övertygelse om att det är vår förbaskade skyldighet i västvärlden att göra det vi kan för våra medmänniskor. Slösa inte på vattnet, överkonsumera inte, var givmild, visa gästfrihet, stötta hjälporganisationer.

Detta Indienprojekt som vi gör tillsammans med Linnéskolan och Silviaskolan vet vi gör skillnad för många av de fantastiska människor och de skolor som vi träffat och besökt under våra dagar här i Mumbai och Dondapudi och därför är vi eniga om att vi vill vara en del av det framöver också.

Dessutom är vi övertygade om att vi kan lära av varandra när det kommer till St Marys School och vår egen skola. Att vara 15 år och bo i Sverige och att vara 15 år och bo i Dondapudi innebär olika förutsättningar rent materiellt men drömmar, visioner, kärlek och lycka står ovanför det och finns i alla hjärtan oavsett var man bor.

Jag vill berömma våra fantastiska elever Alexander, Felicia, Embla, Tilda och Jonathan som i alla möten gett av sig själva och bemött både barn och vuxna med ödmjukhet och vänlighet. Ni är fantastiska. Mitt resesällskap; Christian, Sofia, Lotta, Christer, Anders, Åsa, Anna. Eddie, Sara; Madde, Kristina - tack för jag fick dela detta äventyr med er. Ni är otroliga på alla sätt och vis och jag är så tacksam för att fått uppleva allt detta med er.

/Terese

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments