Att åka vattenrutschkana genom en hajtank låter otroligt men på Aqua Park i Reda, strax utanför Gdynia är detta möjligt. Aqua Park är nytt sedan ett år tillbaka och här samsas ett häftigt vattenland med en stor bastu- och spaavdelning för vuxna.

Med vattenrutschkanor i tre olika "läskighetsgrader", en Family slide som alla garanterat älskar, vågmaskin, flera olika pooler och ett stort soldäck så är detta ett badland som hela familjen varmt kan rekommendera. Ser du tipi-tälten nere till höger på bilden? Där kan du övernatta och sedan stiga direkt ut i poolerna. Ljuvligt och något att testa på nästa gång vi besöker AquaPark.

Glöm inte prenumerera på vår youtubekanal: FamiljenEngqvistpåäventyr

Vi åkte och åkte och åkte lite till innan våra magar protesterade och bad om lite mat. Enklare mat i form av hotdogs, våfflor, nachos finns att köpa i restaurangen och gör att du kan njuta några timmar till.

Något som vi tyvärr inte hann med var den stora spa-anläggningen med bastuavdelning. Den öppnade först klockan två och vi var tvungna att åka vidare. Att kombinera en förmiddag med badlandet och sedan en eftermiddag i spa-avdelningen tror jag är det ultimata badbesökare på AquaPark i Reda.

Det ska också tilläggas att det fanns gott om badvakter som hela tiden hade koll på vad som hände i vattnet. Skönt med extra ögon när det kommer till barn och vatten. Extra ögon som ser allt inklusive Flisans "bomb" i motionsbassängen...

Det är lätt att hitta hit från StenaLines färjeläge i Gdynia. Ställ in gps:en på Reda som ligger ca 1,5km därifrån så hittar du enkelt till det stora badlandet.

Sandra som vi reste med bloggar också om AquaPark. Läs hennes inlägg här .

Tack Aqua Park för en härlig och häftig dag. Vi ses snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments