Världens bästa föräldrar på semestertripp

I måndags packade vi resväskorna igen och begav oss på nästa semestertripp. Denna gång till Borås tillsammans med de härliga familjerna Lundh och Stevelind.

Det var ett par år sedan vi var på Borås Djurpark och under åren så har vi hört mycket gott om Borås camping Saltemad så redan i våras bokade vi tre Björnstugor på campingen. I bokningen ingick dessutom 2-dagars entré till djurparken. Allt om vårt djurparksbesök och såklart massor av bilder kommer imorgon.

Hela semestertrippen har vi skojat om att vi är världens bästa föräldrar. Ibland har vi utbrustit det i uppdämt frustrerat tillstånd med sammanbitna tänder, ibland mitt i ett gapskratt och ibland när vi nöjt dukat av bordet efter en god middag och barnen leker tillsammans allihop utan att bråka.

Vi är världens bästa föräldrar på att vara pinsamma, på att ha roligt, på att planera och fixa och reda ut konflikter, på att kamma hår, på att spela kubb, på att nöjt titta på hela vår fantastiska barnhop som efter en låååång dag på djurpark och camping allihop är i stort behov av duschning och tvagning.

Ibland är vi världens sämsta föräldrar också som glömmer att kamma och sätta upp det där håret, som tappar tålamod och fattning, som låter ipaden vara barnunderhållare, som serverar lite för mycket godis och snabbmat på semestern men så länge vi är världens bästa föräldrar så ofta vi kan så tycker jag det är det super!


Och ja, vi är världens bästa föräldrar tillsammans med alla ni mammor och pappor därute. Det kan kännas skönt att höra det så här i semestertider när vårt föräldratålamod utsätts för lite extra krävande prövningar.

Stor kram till er alla <3


Till sist - en superduperstor eloge till Borås Camping Saltemad - en helt fantastisk camping som jag kan rekommendera till alla er. Vacker natur, fina stugor, bra service och mycket aktiviteter.

Hit åker vi gärna igen.

#Boråscamping #Boråscampingsaltemad #Boråsdjuroark #resamedbarn #sommar16

Gillar

Kommentarer

Katarina,
Kunde inte ha sagt det bättre själv 😊 Det är inte alltid lätt, men det är inte meningen att man ska ha prestationsångest i sitt föräldraskap. Fina bilder!
www.twointhemorning.com
tereseengqvist
tereseengqvist,
Åh vad kul att vi tänker lika. Det där med prestationsångest och föräldraskap är något som nog har ramlat över oss mer sen sociala medier fick sitt genomslag. Därför tåls det att säga om och om igen - vi är bara människor. Kul att du gillade bilderna. Stor kram
nouw.com/tereseengqvist
Katarina,
Ja, men visst är det nog så. Allt är så perfekt på Insta och Facebook, och sen jämför man med sitt eget liv, och tänker... är folk så här PÅ RIKTIGT??? Haha! Eller ibland när man är ute på någon lekplats med sitt/sina barn och hör någon annan mamma prata sådär överdrivet jätte-puttenuttigt med sitt barn, som om hon nästan vill visa vilken duktig mamma hon är. "Jamen, kom nu lilla Pelle, så ska mammisen ge dig saft", och ungen i själva verket är typ... 12... Ha en fin helg!
www.twointhemorning.com
tereseengqvist
tereseengqvist,
Precis, ibland undrar man och det måste vara fruktansvärt jobbigt att upprätthålla den perfekta ytan hela tiden.
nouw.com/tereseengqvist
sweetwords
sweetwords,
Så sant, känns igen =D, ändå har jag en mindre tös =D
nouw.com/sweetwords
tereseengqvist
tereseengqvist,
Härligt att du känner igen dig och därmed skönt att höra att det inte bara är vi som har bekymmer med att alltid vara världens bästa föräldrar.😂 Kram
nouw.com/tereseengqvist