Världens bästa föräldrar på djurpark och allt går som en dans

Jag tror bara att vi räknade till 5 raseriutbrott under de två dagarna som vi var på Borås Djurpark. Ett gällde skrindorna och vem som skulle åka och vem som inte skulle åka. Utbrott nummer två var nog mat och sockerfallsrelaterat. Nummer tre i en galet långsam glasskö. Nummer fyra och fem har vi nog alla förträngt. Ganska så bra siffror på sex barn, alla under 11 år.

Borås Djurpark är fint besöksmål. och erbjuder en vacker och lummig park med många fina djur och härliga ytor. Buffén på Björnberget och framförallt Savannrestaurangen är väldigt god och vällagad och passar utmärkt för hela familjen.

Parken är ganska så kuperad och för trötta små ben är skrindor ett tips för att hålla humöret vid liv. Flera aktiviteter genomförs under dagen och vår favorit var aporna och matningen av dem. Även rovdjursmatningen (Lejon och tiger skiftar varannan dag) var häftig att se. Det gick fort men djuren är väldigt imponerande. Savannen med elefanter, zebror, giraffer och flera andra djur är väldigt fin och man kommer väldigt nära djuren.

Just närheten till djuren är det som vi tar med oss hem från Borås Zoo - känslan att stå öga mot öga med en elefant är fantastisk och under dagarna två har vi sett så många fina djur och dessutom lärt oss en hel del om dem.

Även i djurvärlden är det här med jämställdhet olika långt gånget. Jag och Lina är fortfarande i chock över Tokons könsroller.

Tack Borås Djurpark för två härliga dagar.

​#Boråsdjurpark #zoo #resamedbarn #sommar16

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Vi satte Oskar i skrindan när vi var där och han var fyra år. Han fick ner handen vid hjulet, och skrapade sönder ett finger så det var trasigt ända in till senan. Det blev operation, nedsövning och en natt på SÄS. Från djurparkens sida fick vi god hjälp, men de var noga med att poängtera att skrindorna är till för packning, inte barn. Så jag brukar varna folk för att ha barn i skrindor!
Ni verkar ha haft en fin dag, det är en trevlig djurpark!
livet-enligt-johanna.blogspot.com
tereseengqvist
tereseengqvist,
Ajajaj! Oj det har jag inte tänkt på, att de kan skada sig så allvarligt. Stackars Oskar - trist djurparksbesök för er del. Helt klart något vi ska tänka på nästa gång vi funderar på att hyra skrindor.
Kram 🌸
nouw.com/tereseengqvist