Mörker, karuseller och lite film

Terminen har dragit igång med full fart och några fler stranddagar hanns aldrig med innan sommaren tog farväl. I torsdags chockades jag av att mörkret kommer så tidigt. Kvart i nio fick jag och Aladdin famla oss fram inne i Galgbacken och det är nog dags att rota fram reflexerna.

Det gäller att ta vara på tiden och vi har varit rätt duktiga på att fira in jobb- och skolstarten. Med härlig kräftskiva för två veckor sedan ( all in ända till kl 23:00 innan vi fotbollsföräldrar packade ihop och laddade inför söndagens Levins cup) och förra helgen passade vi på att fira lite till och åkte till Liseberg. Felicia grät efter första rundan i Lisebergsbanan men var ändå prompt bestämd att åka den igen. Gång nummer två kiknade hon av skratt och likaså nummer 3,4,5,6 och gång nummer 7. Starkt jobbat av vår lilla kämpe. Även Sebastian utmanade sina gränser och åkte Balder till sin mammas förtjusning. Jag fick lov att hålla honom lite i handen i början på väg upp men sen hade både han och jag fullt sjå att hänga med i svängarna. Grymt vågat av honom. Loke, Helix och Mechanica sparar vi till nästa år.


Source error

Det var en helt fantastisk dag och vi bara njöt av alla karuseller, chokladhjul och Lisebergskaniner.

Även denna vecka bjuder på äventyr men i form av en helt oväntad filminspelning som vi har trillat in på. På torsdag fylls vårt hus av ett stort filmteam och det ska spelas in ett program här. Jag är så förväntansfull och rätt så nervös också för den delen.
Håll utkik här på torsdag så lovar jag att berätta mer.

Stor kram!

  • Familjeliv
  • 1 377 visningar

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan,
Vad spännande! Och så otroligt bra du passar i rött!
Kram
www.popprinsessan.se