Makeupstore bjuder in till festlighet

När Sofia Beijer, butiksinnehavare av Make Up store på Östra Rönneholmsvägen, Malmö, och Miriam, makeupartist på Makeupstore i Malmö triangeln bjuder in till event då kommer jag galopperande. Igår kväll med underbara Flisan som sällskap. Här är de alltid lika trevliga och hjälpsamma och med en liten mysig och otroligt välsorterad butik.

Med massor av nyheter i utbudet vältrade vi oss i läckerheter som matta läppstift, ögonskuggor och festglitter.

Lagom till jul lanserar Makeupstore sin nya doftserie där en doft släpps varje månad med start i november. Tillsammans med doftsläppet släpps också Makeupstores nya ansiktsvårdsserie och nagellack. Som alltid vid nysläpp är produkterna förbättrade med bättre formula. Att de är både parabenfria och inte innehåller några animaliska produkter är en av orsakerna till att jag hyllar just Makeupstore.

Även julboxar med varierat innehåll är på ingång och passar perfekt som julklappar till alla som är intresserade av skönhet.

Jag var på jakt efter ett läppstift idag och nyheten Vintage Rose fastnade jag för. Matt, lagom med pigment och så snyggt. Ett sådant fick följa med hem och från och med nu så kommer jag att använda läppstift som bara den.

Kul ikväll var också att träffa härligaSojka, Emelie, Elin och nya bekantskapen Helene. Ett härligt bloggäng som alltid är lika roliga att hänga med. Kram fina ni <3

Innan jag och Felicia lämnade butiken fick vi med oss en välfylld goodiebag med läppstift, makeuptillbehör och bra erbjudande.

Tack fina Sandra och Miriam för inbjudan. Vi ses snart igen.

#makeupstore #bloggevent #skönhet #makeupstoremalmoe

Kram Terese
  • Skönhet
  • 405 visningar

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Vilken lyx, alltid kul med event 💞
nouw.com/lexochlogan
tereseengqvist
tereseengqvist,
Åh ja! Min dotter var lyrisk och det var som alltid himla bra. Har du något event på gång? Kram
nouw.com/tereseengqvist
sweetwords
sweetwords,
Så roligt med event
nouw.com/sweetwords
tereseengqvist
tereseengqvist,
Ja alltid lika roligt och ger guldkant på tillvaron. Har du något event inplanerat? Kram
nouw.com/tereseengqvist