Det var det där med lökarna...


Min älskade fina farmor kom med ett gäng lökar för ganska så länge sedan. Att de skulle planteras innan frosten slog till var viktigt och så klart skulle jag det... Så blev det inte riktigt. De fina vårlökarna har snällt väntat och väntat och väntat tills idag.

Idag fick jag äntligen tummen ur och med hjälp av Flisan och hennes kompis så är nu alla fyrtio vårlökar på plats i jorden och jag håller tummarna för att de blommar fint till våren.


När vi har varit där ute och fixat så har Björn slitit med vår grovhall. Nu är den alldeles snart färdigmålad och redo för att inredas. När vi ändå är inne på pratet om inredning... har du tjuvstartat ännu?

Ja, du vet vad jag menar. Har du börjat julstöket ännu?

Mina stjärnor är rätt sugna på att komma upp i fönstrena om man säger så...

Ha en fortsatt fin söndag fina du <3

Foto: Felicia

Gillar

Kommentarer

prydam
prydam,
Tack för påminnelsen.... Har ungefär lika många lökar som fortfarande inte kommit ner i jorden. Att det ska vara så svårt, suck! M.å.s.t.e få det gjort alltså... Kanske denna veckas mission?!
nouw.com/prydam
tereseengqvist
tereseengqvist,
Vet precis... det tog ju mig en månad...🙈Skönt när det är gjort och fint till våren. Lycka till! Kram
nouw.com/tereseengqvist
Popprinsessan,
Jag fick med hjälp av mannen ner alla adventslådor från vinden igår. Sorterade ut vad jag vill ha framme i år och lät honom bära upp lådorna igen. Nu ligger allt bara där i soffan på ovanvåningen och väntar på att bli utplacerade. Men jag inser att jag måste putsa fönster först... Putsaren står nu på laddning så jag får se när jag hinner med det...
Kram
www.popprinsessan.se
tereseengqvist
tereseengqvist,
Heja maken! Jag ska sätta min make i samma arbete imorgon. Sen var det ju de där fönstrena... De hade jag förträngt... Jag får nog också börja där imorgon... Kram
nouw.com/tereseengqvist