Zebra

Hallå i solskenet.
Den tittar klart fram lite till och från nu mera, läste dessutom i kalendern att vi byter till sommartid på söndag. Jäklar vad trevligt!
Har haft en lugn morgon här hemma, tagit en timmes promenad runt ringmuren och pratar med min älskade vitamin som också haft en lugn dag i Stockholm. Tog nyss en välbehövlig dusch och ska sätta igång med studierna igen. Det är både inlämningar, webb-tester och tenta som står på schemat. Men störst fokus är helt klart på narkotika och psykisk ohälsa som vi jobbar en hel del med just nu.

Håller på att planera kommande vecka i skolan och även denna vecka. Vad är prio, vad kan vänta eller tas när tid finns över och vad har vi faktiskt kvar att ta tag i. Väntar även svar på en tenta som jag hoppas kommer i veckan..

Ska försöka bli bättre på att kika in här, om det så är för att slänga upp några bilder från dagen eller komma med något peppigt citat. Jag tycker ju det är så mysigt och avslappnande att kika in här och skriva av mig. Sen är det ju väldigt roligt att kunna gå tillbaka till.. Hoppas ni får en fin start på veckan!

(Skjortan är från Nelly.com, köpt i somras).

Gillar

Kommentarer