Vinterlandet är tillbaka

Hej vänner, vaknade ni också upp till ett vitt vinterland?! Hur kan det va att man längtat efter snön och dess härligheter under hela December månad och i Januari när saknaden av värme och sommaren gör sig mer och mer påmind, då minsann kommer det en jäkla massa snö. Mysigt på ett sätt helt klart, men jag vill kunna cykla igen och va utomhus utan att behöva klä på mig hela min garderob..
Av bilden att döma tog jag inte cykeln till gymmet i morse. Började med en kaffe och inbody-vägning innan jag satte igång. Ska bli kul och se vilka resultat som visas längre fram mot sommaren om jag lyckas hålla mig frisk och hel till säga! Men ett helt okej pass fick jag till på förmiddagen och ett ytterligare pass väntar i eftermiddag. Däremellan är det fullt fokus på återhämtning, mat, vila och studier, snart en vecka kvar till tenta!!

Trotts snön är det väldigt mörkt i sovrummet, eller det har varit för nu kom mina nya lampor hem! Beställde dem i helgen och redan igår fanns dem att hämta. Nu är lägenheten som gott klar. Om jag bortser från tankarna om att göra om kök, hall och slutligen ändra om i badrummet. Men det kanske sker i framtiden, vem vet?

Gillar

Kommentarer