Vi måste bli snällare mot varandra

Se inte alla dag som en dag för dem som har partner.
Se det som en påminnelse, en påminnelse om att berätta för dem du tycker om hur mycket du tycket om den personen.
Eller varför inte göra någon som DU älskar!

Jag har haft en superbra dag trotts att jag både vaknade upp själv och kommer somna själv. Det gör liksom inget, jag är äntligen trygg i det även om jag gärna hade haft någon så är jag nöjd med det jag gör och åstadkommer varje dag.

Jag tänker ta detta tillfälle och påminna er om att vara snälla mot varandra, mot era medmänniskor och framför allt mot dem ni inte ens känner. Hjälp till, ställ upp och visa din medmänsklighet till dem runtomkring dig. Du har ingen aning om vad personen du möter går igenom. För jag menar... Vem skulle tro på mig när jag säger att bilden ovan är tagen dagen efter att jag och mitt ex separerade, att jag blivit tvingad ur sängen av min mamma med ögon svullna och rödsprängda av en natt av tårar för att sedan bege mig till jobbet och "köra mitt race", vem skulle tro mig? Förmodligen ingen med tanke på att tjejen på bilden ser super lycklig och tillfreds med livet, jag menar hon ler ju t.o.m skrattar och dricker bubbel? Hur kan hon inte må bra?

FAN (förlåt att jag svär) men vi måste bli så mycket bättre, varje liten individ måste bli bättre på att vara snäll mot dem runt omkring sig, det kan räcka med ett hej eller ett leende. Men att du SER en annan människa kan vara avgörande för just den personen. Det är alldeles för många som lever i ensamhet, som inte alls ser meningen med livet och som behöver bli sedd.

Så tillsammans nu, lova mig att du precis som jag ska bli bättre på att se andra människor och vara ännu snällare!

Gillar

Kommentarer