Träning, soluppgång & lunch

Tisdag och jag är taggad för en ny dag. Klockan ringde vid 06 i morse efter att jag vaknat några gånger under natten. Såklart låg jag och drog en stund i sängen innan jag klev upp... Men startade ändå träningsklockan vid 07.05 när jag placerat mig på cykeln.

Det blev en timme på cykel och i väntan på att Sofia skulle värma upp så hann jag med mina dagliga 30 minuter av rörlighet och stretch. 1,5 timme senare var jag redo för dagens benpass. Jag gav Sofia (och mig) lite nya övningar som jag tror kommer kännas imorgon. Har även gått in i en maxstyrka period och försöker därmed hålla mig till 6 repetitioner och ibland färre. Målet är helt enkelt att inte orka en till och köra slut på musklerna.

Bild nr 2 är tagen inne från gymmet, alltså finns inget finare än soluppgångar och solnedgångar, ljuset, färgen, känslan. Magiskt! Min bästa och mest minnesvärda soluppgång är helt klart när vi seglade ut mitt i havet i Grekland och placerade oss längst fram i båten och bara väntade på att solen skulle titta fram mellan bergen.

Nu har jag precis fått i mig en lunch från Food Box läs mer om den här super smidigt, god och bra mat för ett bra pris!
Dagens planer är att fokusera på studier, paus lite kaffe och mellanmål och därefter blir det kortkväll hos min extrafamilj!

Gillar

Kommentarer