Tavlor på väggarna.

Åh, nu är hemmet klart! Eller ja och nej, jag hade såklart kunnat börja på detaljnivå. Vill ex måla alla lister och dörrar, skulle vilja byta ut bänkskivorna i köket och har börjar fundera på att byta ut alla handtag på luckorna som jag också skulle vilja måla igen.. MEN plånboken är inte lika exalterad över det haha.. Så det får helt enkelt vänta, jag trivs så bra och det är ju bara små detaljer som bara jag tänker på..

Från början skulle alla tavlor upp på samma ställe i vardagsrummet, men insåg ganska snabbt att jag inte hade en bra vägg för det och att motiven jag valt inte ritkigt passade tillsammans som jag först tänkt. Men det här blev så bra tycker jag! Har t.o.m två tavlor kvar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.. Tror att dem kan komma och ges bort till min kusin, älskar att pyssla hemma hos andra. Höll på hela kvällen hemma hos mamma och pappa. Dem har fattat att bara dem säger kör så kör jag, så vi rensade både hall och badrum under gårdagen. Vill helst passa på att ta rum för rum hemma hos dem gärna garaget också, men jag har en pappa som är samlare eller köpet nytt när något saknas / inte hittas.. Och en mamma som inte kör konceptet en in två ut..

Vi har i alla åt undrat hur jag kan vara så pedantisk och strukturerad hemma, jag menar min garderob hänger i färgordning. Alla lådor är sorterade och varje sak har liksom sin plats i lådan. Lite galet kanske, men jag älskar det!

  • Hemma

Gillar

Kommentarer