Svävar på moln

G o d m r g o n !
Hur mår ni? Åh jag mår fantastiskt, inte bara för att det är fredag utan för att solen skiner, jag har börjat dagen träning där jag nästan svävat på moln och jag har en hel dag med roliga möten framför mig. Så jag tänker att vi tar det hela från början!

Klockan stod på 05.40 men vaknade av mig själv vid 05, klev upp och gjorde en frukost, har lufsat runt hemma i lugn och ro medans solen sakta stigit upp över hustaken (bästa tiden på dagen). Jag och Nicole bokade padel igår kväll, så 06.30 stod vi redo på banan och äntligen lossnade min ilska, jag är så ivrig "hårdhänt" och aggressiv i mitt spel att jag typ alltid slår bollen i galler när vi spelar singel. På riktigt 80% av bollarna går i galler, men börjar vänja mig vid mindre plan.
Efter padel begav sig N hem och jag fortsatte en timme till på löpbandet.

Nu har jag fått i mig frukost nr två och ska öppna upp böckerna och grotta ner mig i studierna i två timmar. Sen väntar en lunchdate med Nellie, vi ska sitta ute i solen iiiih! Därefter blir det någon timmes plugg till följt av ett syrkepass på gymmet, och inte ens där tar de roliga slut. Ikväll är det Tacos hemma hos Matilda och Jonny med heela syskonskaran. Det måste va två år sen vi fick till en middag tillsammans, svävar på moln gör jag verkligen!

Ha en fantastisk fredag!!

Gillar

Kommentarer