Se möjligheter till träningen.

Våren, solen och värmen har kommit inte bara till Visby utan till flera ställen i Sverige.
Jag har maxat min tid utomhus och började dagen med en promenad i strålande sol, blev nästan för varmt med min tröja idag, men hellre för mycket så att man kan öppna upp än att frysa!

Hemma igen gjorde jag iordning en kaffe, grön juice och vatten. Har påbörjat en detox som jag tänkt försökt köra i 4 dagar.
Hittills känns det bra, får i min bra vätska och känner mig på tå fysiskt. Är lite slö i skallen vissa stunder, men vet ju varför!

Har suttit med studierna en stund på eftermiddagen, cyklade ut till vibbe för padel och sen satte jag mig utomhus med datorn, det gjorde även han jag pluggar med då Stockholm också bjudit på grymt väder Nu har jag dock klivit in igen då värmen försvann.. Belönar mig med ett avsnitt av min nya serie och tänkte sen fortsätta skriva lite till om narkotikan som vi har nästa tenta i.

Får ni inte till träningen i vardagen försök få in den "mellan allt", ta en promenad på lunchen och ät något mindre till lunch sen mellanmål. Ta ett samtal medans ni promenerar ute, cykla istället för att ta bilen. Det går att få till om så bara en 20 minuters promenad, så är det mer än inget alls! Se möjligheter istället för hinder & problem.

Gillar

Kommentarer