Polishandboken

Mitt under studierna igår fick jag ett paket levererat i brevlådan. Hade nästan glömt bort att jag beställt boken. En bok som jag tror kommer vara till stor nytta och mest troligt kommer vara den bok jag kommer ha mest nytta av under utbildningen. Såklart Polislagen och rättegångsbalken / brottsbalken. Men de två sistnämnda är så stora och enorma samt behöver hela tiden vara uppdaterade så dem hittar jag bäst om jag googlar.

Vaknade tidigt idag också, men med 45 minuter till godo tog jag det lugn i sängen och något som kändes som en liten blund tog 43 minuter, helt plötsligt två minuter till godo. Så det blev julkalendern och sen frukost. Nicole tipsade mig om en ny serie så har plöjt två avsnitt på morgonen. Är trött och seg idag, så lät det ta tid innan jag började med plugget.

Sitter nu i köket (bra med omväxling från skrivbordet haha) med Xlash under ögonen och en rykande kopp kaffe samt skrivblocket och ska ta mig igenom de två sista föreläsningarna. SEN pallrar jag mig iväg till gymmet för ett pass med Nicole. Vi körde ett snabbt pass igår innan padeln och kanske var det anledningen till förlusten. DOCK så börjar i verkligen leverea och det är nästan omöjligt att det alltid är marginalerna som ställer till det. Hade man byggt banan 1 cm större hade alla mina bollar suttit klockrent, varje nätrullare kämpar och kämpar men rullar sen tillbaka på vår sida istället för över.. Som tur är får vi en ny chans redan ikväll.

Ha en fin dag, kram!

  • Polis

Gillar

Kommentarer