Nervositeten tar över mig..

Kasta mig ut för ett plan, be mig springa tills jag spyr. Ställ mig längst fram i laget och låt mig ta första smällen. Alltså jag gör vad som helst alla möjliga sjuka saker så länge jag slipper pressen, stressen och nervositeten inför en tentamen..
Låg och tänkte på det igår, varför jag tvivlar så hårt på mig själv och varför jag blir så fruktansvärt nervös. Och ärligt tror jag det kommer från tidig skolålder, visst jag har klarat allt jag tagit mig an.. Men sedan liten har jag alltid tagits åt sidan så fort det stått prov eller liknande på schemat. Det har liksom förväntats mindre av mig och jag har fått mer stöd för att klara mig. NU när man är i den vuxna världen är allt detsamma för alla och det gillar jag men det skrämmer också mig. För jag ÄR INTE bra på att läsa, jag har inte ett "plugghuvud" och kan inte hålla fokus så som många andra kan.

Jag kan prata, argumentera och genom det ta mig fram långt och på ett bra sätt, resultatet blir oftast väldigt bra och i slutändan är det ingen skillnad på det jag åstadkommit mot dem som plöjt bok efter bok efter bok. Något jag absolut behöver jobba på är att tro på mig själv i dessa stunder, eller det gör jag ju. Jag klarar det, men att lära mig koppla bort och inte låta nervositeten och tveksamheten svämma över mig!

Vaknade såklart tidigt (innan klockan) i morse, så för att lugna nerverna och komma igång i mina ömma ben blev det en timme på löpbandet. LÄNGTAR tills snön börjar lätta från maken så att man kan ta morgonpromenaderna ute igen och inte behöva frysa fingrarna av sig varje gång man ska ta sig in i en snötäckt bil.

Ha en fin lördag vänner, här ska det skrivas tenta de kommande fem timmarna!

Gillar

Kommentarer