Minnen från värmen

Åh dessa kom upp som minnen häromdagen. Saknar värmen, barnskratten, närheten till stranden, vattnet, solen och att bara få äta gott och vara. Thailand 2020 var både bra och dålig. Det var under redan jag någonstans insåg att jag och K nog inte skulle hålla trotts allt.. Men levde på hoppet en månad till. Ser så mycket framåt nästa resa som kommer ske, vart och när vet jag inte, men oj som jag längtar!!

Men drömma får vi nog göra ett tag till, nu tillbaka till kalla Sverige och 2021. Dag 4 på detta nya fantastiska år, jag tog det ganska lugnt igår men endast ett benpass p.g.a kroppen skrek efter alla burpees i lördags. Tror bastu och massagepistolen under hockeyn igår var min räddning.. För idag! blev det 364 burpees och en timme på cykeln och trotts att rumpan är öm och jag stel efter benpasset så mår kroppen otroligt mycket bättre idag än igår!
Även solen tittar fram så ska faktiskt ta mig ut på en promenad alldeles strax och sen ta tag i en sista inlämningsuppgift för termin 2. Hoppas på att kunna fåt till ännu ett pass med Nicole senare ikväll!

Hoppas ni får en bra start på veckan och ni som är tillbaka på jobbet, kör hårt!

Gillar

Kommentarer