Måndag!!

Hallå måndag!! Här har det varit full fart hela dagen, pigg och laddad inför en ny dag var jag också!! Tacksam för fantastiska klasskamrater som verkligen ställer upp när man ställt till det. Men men, allt går att lösa. Även när man har glömt halva uniformen hemma..

Dagens schema har bestått av en vapenlektion utomhus, det vi alla tar med oss från de fyra timmarna är att det är väldigt svårt att skjuta liggandes!! Efter lunch blev det IT, min och Olivias fasa.. Att behöva sitta till efter lunch är ju som tortyr.. MEN jag har fyllt på med bra energi hela dagen så inga konstigheter att orka med den lektionen! Dagens avslutades med case på Fysiska tekniker & metoder. Väldigt roligt och lärorikt.

Efter skolan åkte jag hem till hotellet, bytte om och mötte upp Linnéa för en timmes promenad runt sjön i solnedgången. Så jäkla mysigt och helt jävla underbart att få promenera med henne och prata om livet. När vi sågs så sa vi "Vart var vi sist" och sen började traska. Efter det beställde jag en sallad på hotellet och tog en dusch innan jag promenerade till henne och Emil, vi har bränt av både Elitstyrkan, Farmen och Benjamins. Väldigt mysig och bra start på en ny vecka i Växjö!!

  • Polis

Gillar

Kommentarer