Lektion & inlämning

Godmorgon, idag har vi onsdag och lill-lördag. Jag har aldrig haft så svårt att hålla koll på dagarna som jag haft det den senaste tiden... Det är helt otroligt.. Egentligen spelar det ju ingen roll mer än att jag måste infinna mig vid vissa ställen vissa tider och dagar.. Men hade det varit måndag hela veckan hade jag liksom inte brytt mig för det känns som att mitt liv går i en loop varje dag ändå. Dock på ett skönt sätt för tillfället.

Om en timme klivet jag in på en ny lektion och direkt där efter beger jag mig till frisören. Äntligen (!!) ska jag fixa mitt hår.. Oj vad jag har längtat och dragit ut på det.. Eftermiddagen bör bestå av ännu mer studier, har en inlämning som helst ska va klar på fredag (som jag inte riktigt börjat med...) Men vi gör det parvis så ska försöka sitta större delen av fredagen med arbetet!

Min dator är inte min bästavän, har under året varvat mellan denna och daton jag haft på jobbet.. Men ärligt talat, jag blir tokig på Mac för inget funkar, filer tas inte emot och ingen kan öppna filerna jag skapar på min dator.. Funderar på att köpa en ny datorn som inte är Mac, tror det hade underlättat i mitt skolarbete avsevärt.

Vi hörs, Kram!

Gillar

Kommentarer

Madeleine ,

Vart är den magiska tröjan ifrån?? Så himla fin!

google.se