Lämning på förskolan

Hej fina, hur mår ni? Hade ni en bra start på veckan?? Så roligt att jag alltid frågar hur ni mår men får ju aldrig veta.. Jag hoppas iaf att ni mår bra. Jag vaknade riktigt trött och slut på energi i morse. Men det har under dagen gått över faktiskt!
Nicole skrev till mig i morse och frågade om jag kunde hjälpa henne med att få iväg Hugo till Förskolan och självklart ville jag köra honom, han var också bestämd med att han inte skulle åka någon annans bil än min, ska faktiskt hämta honom om en timme igen. Efter lämningen åkte jag till gymmet och körde ett pass med Sofia, svängde förbi mamma och pappa för att hämta mina vinterdäck som ska på i samband med service på torsdag och sen åkte jag vidare till Matilda för en promenad i solen. Så härligt och bara få prata om allt, vi är och har alltid varit väldigt enkla och öppna med varandra och vet alltid vart vi har den andra även om vi inte ses så ofta som vi hade önskat längre.

Kom hem igen vid lunch och har suttit med en inpackning i håret medans jag gjort mat, sett på Biggest Looser och betat av endel på min att göra lista. Hittills en mysig och givande dag. Vi får se vart resten av dagen tar oss, ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

lcp
lcp,

Din vardag låter så mysig och givande nu ❤️❤️

nouw.com/lcp