Ladyblue

Alltså denna tröja är så mysig! Jag ville ha något varmt och mysigt samtidigt som att det blev lite uppklätt idag. Kanske för att jag inte skulle komma som ett vrak till hon jag skulle träffa idag, har haft möte med en läkare om mitt mående och fått vägledning om hur jag ska ta mig framåt. Vill inte ha massa mer läkemedel eller tabletter än de jag måste ta nu för att magen ska bli okej..

Helt ärligt så har magen inte varit topp på närmare 15 år så varför skulle den bli det nu. Jag har i perioder startat nya utredningar för att komma fram till vad problemet med min kropp är.. Men aldrig liksom tagit mig vidare från läkarnas "allt ser jättebra ut" trotts att jag tagit testar gjort olika ingrepp med kamera i magen m.m. Vem vet, kanske blir jag av med det en vacker dag att kroppen bara behöver sin tid eller så inte.. Det enda sammanhanget jag kan se under alla dessa år med magsmärtor är att jag alltid jobbat och haft ett prestationskrav från mig själv. Kan det endast vara det, en stress jag känt från dag ett jag påbörjade arbetslivet? Kan det ändras på nu när jag inte komma jobba på ett bra tag fram över? Många frågor snurrar i skallen just nu.

Dags att slå på en ny föreläsning, vilopausen är slut och jag måste sätta fart om jag ska hinna klart innan det är dags för träning.Vi hörs senare, kram!

Gillar

Kommentarer